«Δεν μπορείς να είσαι μαμά και να ντύνεσαι έτσι», έγραψαν στην Τούνη και εκείνη απάντησε… καταλλήλως
Showbiz

«Δεν μπορείς να είσαι μαμά και να ντύνεσαι έτσι», έγραψαν στην Τούνη και εκείνη απάντησε… καταλλήλως

Για μια ακόμη φορά η Ιωάννα Τούνη μπήκε στο στόχαστρο εκείνων που «χύνουν χολή» κρυμμένοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο. 

Η Ιωάννα όμως μαθημένη πια στην αρνητική κριτική, όπως την ορίζει ο κόσμος των social media, έχει πιάσει το νόημα και απαντά με… νόημα!

Και γιατί τέλος πάντως οι μαμάδες δεν μπορούν να ντύνονται όπως θέλουν; Ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος; Και το πιο σημαντικό ποιος το ορίζει και βγάζει κανόνες; Σε όλα αυτά την απάντησή της έδωσε η Ιωάννα Τούνη όταν follower έκανε ένα σχόλιο από αυτά τα «να ΄χαμε να λέγαμε».

j.touni_1698697146_3225227884320863378_1583564848.jpg

«Δεν μπορείς να είσαι μαμά και να ντύνεσαι τόσο σέξι». Σε αυτό η Ιωάννα απάντησε με ένα tik tok και όποιος κατάλαβε.. κατάλαβε! Η απάντησή της στη λεζάντα πάντως είναι προς πάσα κατεύθυνση!

«Χα! 🙄 ο καθένας να ντύνεται για την πάρτη του, και να φοράει ότι αγαπά και τον κάνει να αισθάνεται όμορφα❤️❤️ ΟΛΑ τα άλλα είναι ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ💩💩💩 #fyp #foryou #jtouni #touni»

Δες το βίντεο

Πρόσφατα η Ιωάννα αποκάλυψε πως είναι στη φάση του αποθηλασμού. «Είμαι αρκετά down, κουρασμένη και υποτονική τελευταία γιατί παίρνω χάπια αποθηλασμού που είναι πολύ βαριά. Παίρνω χάπια για να κόψω τον θηλασμό, το μωρό έχει θηλάσει σχεδόν δέκα μήνες. Οπότε είμαι και ζαβλακωμένη και καταθλιπτική. Ο Δημήτρης με πηγαίνει μία βόλτα στο βουνό. Του έχω φέρει και αυτουνού κατάθλιψη του καημένου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved