Ο Αρκάς απαντάει με ένα σκίτσο στις φήμες ότι πέθανε
Showbiz

Ο Αρκάς απαντάει με ένα σκίτσο στις φήμες ότι πέθανε

Στις φήμες ότι πέθανε, απάντησε ο Αρκάς μέσα από ένα σκίτσο του.

Ο Έλληνας σκιτσογράφος και συγγραφέας μέσα από την εικόνα του έδωσε την απάντησή του σχετικά με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να μην είναι πια εν ζωή.

Σε αυτό το σκίτσο έχει σχεδιάσει με το μοναδικό του ταλέντο, έναν τάφο και η πλάκα γράφει πάνω το όνομα του Αρκά. Ο τάφος μάλιστα έχει πάνω κι έναν εκτυπωτή που αναπαράγει ένα από τα προηγούμενα σκίτσα του. «Τα σόσιαλ ανακάλυψαν το καλά κρυμμένο μυστικό: ο Αρκάς έχει πεθάνει.

Τα σκίτσα εδώ και καιρό δεν είναι δικά του. Σ’ αυτό όμως κάνουν λάθος. Τα σκίτσα είναι πάντα του Αρκά», γράφει.

Δες το σκίτσο

arkas.jpg

Το σκίτσο του Αρκά για την είδηση του θανάτου του

Ο Αρκάς είναι Έλληνας σκιτσογράφος και συγγραφέας. Ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του '80 δημοσιεύοντας τη σειρά Ο Κόκκορας στο περιοδικό Βαβέλ και στη συνέχεια στο Παρά Πέντε και στο Μικρό Παρά Πέντε. Το έργο του αποτελείται κυρίως από σειρές με συγκεκριμένο θέμα - πρωταγωνιστές που δημοσιεύονται σε περιοδικά και εφημερίδες και συγκεντρώνονται στη συνέχεια σε άλμπουμ. Από τα έργα του ο Ισοβίτης έχει γίνει σειρά με μαριονέτες για την ελληνική τηλεόραση από τον Μάνθο Σαντοριναίο. Δουλειές του έχουν μεταφραστεί σε άλλες γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά, πορτογαλικά, πολωνικά, ρουμανικά, σέρβικα και βουλγάρικα), ενώ έχει γράψει και θεατρικά έργα.

Το πραγματικό ονοματεπώνυμο του εν λόγω συγγραφέα είναι άγνωστο, καθώς ο ίδιος δεν το έχει αποκαλύψει, ενώ τα ονόματα Αντώνης Ευδαίμων και Γεράσιμος Σπανοδημήτρης που έχει χρησιμοποιήσει σε έργα του, θεωρούνται ψευδώνυμα. Επίσης, έχει προταθεί το όνομα Άρης Καστρινός (απ’ όπου υποτιθέμενα προέρχεται και το ΑΡ-ΚΑΣ).

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved