Άκης Δείξιμος: «Αυτή η ιστορία δημιούργησε πλήγμα στον αδερφό μου» - Τα αρνητικά μηνύματα στα social
Showbiz

Άκης Δείξιμος: «Αυτή η ιστορία δημιούργησε πλήγμα στον αδερφό μου» - Τα αρνητικά μηνύματα στα social

Για τη δικαστική διαμάχη του αδερφού του, Κώστα Δόξα με την πρώην σύζυγό του, μίλησε ο Άκης Δείξιμος.

Ο μουσικός αναφερόμενος σε αυτή την ιστορία, η οποία συνεχίζεται στις δικαστικές αίθουσες, αποκάλυψε πως:

deiximos-2.jpg

Άκης Δείξιμος

«Όπως πολλά ζευγάρια που χωρίζουν και υπάρχουν διαφορές, οι διαφορές αυτές λύνονται δυστυχώς στις αίθουσες των δικαστηρίων. Είναι ψυχοφθόρο. Θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά για τον αδερφό μου και φυσικά για την ανιψιά μου. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η ιστορία δημιούργησε πλήγμα στον αδερφό μου», είπε αρχικά μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σου Σου.

1675203778632-840610527-deiximos-5.jpg

O Άκης Δείξιμος με τον αδερφό του, Κώστα Δόξα

«Κάποια στιγμή βγήκαν κάποια δημοσιεύματα, έντονα, από την πλευρά της πρώην συζύγου του αδερφού μου, λόγω των οποίων ο αδερφός μου σταμάτησε αμέσως, σαν να “δικάστηκε” από το show του ΑΝΤ1 που συμμετείχε τότε, και εν συνεχεία, αυτό το πράγμα κόστισε και στη δουλειά του, με μεγάλη δυσκολία μπορούσε να εργάζεται. Υπήρχαν πολλές δυσκολίες χωρίς να έχει πάρει καν τη δικαστική οδό το θέμα»

«Εννοείται ότι δεχτήκαμε αρνητικά σχόλια Τα περισσότερα μηνύματα ήταν ανώνυμα, αλλά και επώνυμα σχόλια. Όταν έγινε το θέμα, ήταν πολύ ψυχοφθόρο για όλη την οικογένεια. Ακόμα και η μητέρα μας δέχτηκε επιθέσεις στα δικά της social media, για το παιδί της, για το παιδί που έκανε, για το παιδί που μεγάλωσε..», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα.

Δες το σχετικό απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved