Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Δεν ξέρω απόλυτα αν πέτυχε ο στόχος του «#ΜeΤοο» στο 100%»
Showbiz

Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Δεν ξέρω απόλυτα αν πέτυχε ο στόχος του «#ΜeΤοο» στο 100%»

Ως ένας καταξιωμένος πλέον ηθοποιός τόσο του θεάτρου όσο και της τηλεόρασης, ο Αλέξανδρος Καλπακίδης είναι σε θέση να μιλάει για τις δυσκολίες που συναντά κανείς στον καλλιτεχνικό χώρο ενώ αναφέρεται και για το #metoo.

Ο ηθοποιός που φέτος απολαμβάνουμε στο Κάνε ότι κοιμάσαι, παραδέχεται ότι είναι δύσκολο επάγγελμα το να είσαι ηθοποιός ενώ εκφράζει τις επιφυλάξεις του για το αν τελικά το κίνημα #metoo κατάφερε μετά τις καταγγελίες να πετύχει τον στόχο του...

alexandros-kalpakidis.jpg

Πόσο δύσκολο είναι στην Ελλάδα τού σήμερα να είσαι ηθοποιός;

Είναι πραγματικά πάρα πολύ δύσκολο στην Ελλάδα να είσαι ηθοποιός. Ειδικά αν δεν έχεις άλλου είδους εισοδήματα και βιοπορίζεσαι μόνο από αυτό. Εγώ ζω αποκλειστικά μόνο από την τέχνη μου. Δεν είναι εύκολη η πορεία μου, αλλά αυτό δεν με πειράζει, γιατί τη διάλεξα, και το μυαλό μου δουλεύει σε 24ωρη βάση πάνω στους ρόλους που κάνω ή σε αυτό που θα ήθελα να κάνω αργότερα.

Τώρα που έχει καταλαγιάσει η σκόνη από το κίνημα «#ΜeΤοο», τι πραγματικά πιστεύετε γι' αυτό;

Θέλω να πιστεύω ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα μετά από αυτό. Δηλαδή ένας σκηνοθέτης, λόγου χάρη, που μπορεί να είχε κακή συμπεριφορά ασκώντας την εξουσία του, τώρα θα το σκεφτεί δύο-τρεις φορές παραπάνω αν κάπου πάει να ξεφύγει. Δεν ξέρω απόλυτα αν πέτυχε ο στόχος του «#ΜeΤοο» στο 100%, γιατί θα ήθελα να δω το ίδιο και σε άλλους χώρους. Έφυγε η υπόθεση από τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη και άλλους που κατηγορήθηκαν και τώρα όλα καλά, τα λύσαμε, αλλά δεν λύσαμε τίποτα.

Πιστεύετε ότι ίσως κάποιοι τυλίχτηκαν σε μια κόλλα χαρτί;

Μπορεί να υπήρχαν και κάποιοι που τυλίχτηκαν σε μια κόλλα χαρτί, εννοείται. Έχω μάθει ότι υπάρχουν και ορισμένες περιπτώσεις που δεν έχουν βγει καν στο φως. Αυτό άκουσα σε μια συνέντευξη, ότι υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που δεν προχώρησαν. Αυτό που ισχύει είναι ότι μέσα στα ξερά καίγονται και τα χλωρά, αδίκως. Φυσικά, η Δικαιοσύνη είναι ένα ανάχωμα, που στις περισσότερες περιπτώσεις λειτουργεί σωστά, ειδικά όταν κάποιος έχει δίκιο.

Πηγή: Secret

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved