Βίκυ Σταυροπούλου: «Όσο δεν παίρνω χάπια, δεν έχω θέματα υγείας, δεν με απασχολούν τα κιλά μου»
Showbiz

Βίκυ Σταυροπούλου: «Όσο δεν παίρνω χάπια, δεν έχω θέματα υγείας, δεν με απασχολούν τα κιλά μου»

Η Βίκυ Σταυροπούλου είναι μία από τις πιο αγαπητές Ελληνίδες ηθοποιούς που μας έχει χαρίσει πολλές στιγμές γέλιου κατά το παρελθόν. 

Η ίδια σε συνέντευξή της μιλάει για την υπερηφάνια που νιώθει για την κόρη της Δανάη Μπάρκα λόγω της επιτυχίας που γνωρίζει στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια και παραδέχεται πως τα παραπάνω κιλά της δεν υπήρξαν ποτέ εμπόδιο ούτε σε προσωπικό ούτε σε επαγγελματικό επίπεδο...

Danai-Barka-Viki-Stavropoulou.jpg

Σας ενοχλεί το bullying που κάνουν στη Δανάη επειδή είναι κόρη σας;

Δεν με ενοχλεί τίποτα. Έχω μεγαλώσει πολύ για να με ενοχλούν τα σχόλια των άλλων. Για το παιδί κάθε μάνα στενοχωριέται άμα ακούει κάτι που δεν της αρέσει, αλλά πρέπει να ξέρεις πως και εγώ, που δεν είχα μαμά την τάδε ή μπαμπά τον τάδε, επίσης τα άκουγα, γιατί ο κόσμος πάντα, όταν ένας άνθρωπος προοδεύει και εξελίσσεται, θα είναι καχύποπτος. Κυρίως ο κόσμος που δεν τα έχει καταφέρει θα θεωρεί ότι κάτι γινόταν και ο άλλος πέτυχε.

Πώς αισθάνεστε για την επιτυχία της Δανάης;

Αισθάνομαι χαρούμενη και περήφανη, κατ’ αρχάς γιατί είναι ένα καλό πλάσμα, ένα υγιές παιδί, κι αυτό και μόνο για μια μητέρα αρκεί για να νιώθει χαρούμενη.

Είστε και ένα άτομο που αυτοσαρκάζεται. Όπως με τα κιλά σας. Σας απασχόλησε ποτέ αυτό;

Όσο δεν παίρνω χάπια, δεν έχω ζάχαρο, δεν έχω χοληστερίνη, δεν έχω θέματα υγείας, δεν με απασχολεί, γιατί δεν μου έχει κάνει πουθενά κακό. Δεν στάθηκαν εμπόδιο ποτέ τα κιλά μου, ούτε στην εργασία μου ούτε στην προσωπική μου ζωή.

Πηγή: Secret

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved