Μαίρη Αυγερινοπούλου: Η λατρεία για τα ταξίδια, η αδυναμία στον γιο της, Αλέξη και οι φίλοι
Media

Μαίρη Αυγερινοπούλου: Η λατρεία για τα ταξίδια, η αδυναμία στον γιο της, Αλέξη και οι φίλοι

Φέτος απολαμβάνουμε τη δημοσιογράφο Μαίρη Αυγερινοπούλου στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» που παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη στο OPEN, καθώς συμμετέχει στο πάνελ.

Η γνωστή δημοσιογράφος αυτοσυστήνεται, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής της...

ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και μόνο ωραίες αναμνήσεις έχω από τη συγκεκριμένη πόλη, που μαγικά συνεχίζει να υπάρχει στη ζωή μου όλα αυτά τα χρόνια.

ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ και ποτέ δεν λέω όχι σε μια απόδραση, ακόμα και αν ο χρόνος είναι εξαιρετικά περιορισμένος. Επίσης μου αρέσει πολύ να οδηγώ. Ξεκουράζομαι. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ένα βράδυ που, ενώ τελείωσα στις 2 το πρωί την εκπομπή μου στον Antenna, πήρα το αυτοκίνητο και ακούγοντας μουσική έστριψα για το σπίτι μου λίγο μετά τη... Λαμία!

mavgerinopoulou_1675290261_3028876698669216327_201165874.jpg

ΝΙΩΘΩ ΤΥΧΕΡΗ γιατί έχω την υγεία μου, το παιδί μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, μια δουλειά που αγαπώ και ζω σε μια πολύ όμορφη, φωτεινή χώρα.

ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ έχω στο παιδί μου. Ο Αλέξης είναι η ανάσα μου. Είναι αυτός που με επαναπροσδιορίζει και με εξελίσσει. Οι νέοι έχουν άλλη ματιά και βλέπουν πράγματα και καταστάσεις διαφορετικά.

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ οι ασφαλιστικές μου δικλίδες. Είναι οι άνθρωποι που στέκονται δίπλα μου στη χαρά μου, ανοίγουν την αγκαλιά τους στις λύπες μου, που δεν με κριτικάρουν, αλλά με «ξεμπερδεύουν». Είναι λίγοι και ουσιαστικοί, που μου επιτρέπουν να είμαι απολύτως ο εαυτός μου και να μιλώ χωρίς να επεξεργάζομαι τη σκέψη μου.

Πηγή: Τηλέραμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved