Καληφώνη: Η πανάκριβη τσάντα που της έκανε δώρο ο Μάστορας: «Έχει ωραίο γούστο ο σύντροφός μου»
Showbiz

Καληφώνη: Η πανάκριβη τσάντα που της έκανε δώρο ο Μάστορας: «Έχει ωραίο γούστο ο σύντροφός μου»

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα και ερωτευμένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz.

Μπορεί στην αρχή του έρωτά τους το ζευγάρι να μην ήθελε να δημοσιοποιήσει τη σχέση τους ωστόσο με τον καιρό άρχισαν δειλά δειλά να μιλά ο ένας για τον άλλον, να κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις και να μην κρύβονται.

1699435610246-116168481-kalifoni-mastroras-(2).webp

Γαρυφαλλιά Καληφώνη και Χρήστος Μάστορας

«Δεν πίστευα στον έρωτα με την πρώτη ματιά ΠΟΤΕ, μέχρι που… το έπαθα! Μπορώ να πω πως δεν ερωτεύομαι συχνά, δεν είμαι δηλαδή αυτό το κορίτσι που λέει συνέχεια «είμαι ερωτευμένη». Αυτός που θα ερωτευτώ θα είναι πραγματικά ξεχωριστός, καθώς –το ομολογώ–, είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος σε αυτό το κομμάτι. Τώρα, το να ερωτευτώ κάποιον σταδιακά, όχι, δεν μου έχει τύχει. Ή love at first sight ή καθόλου!», δήλωσε πρόσφατα η Γαρυφαλιά.

Σε μια από τις αναρτήσεις της μάλιστα η ίδια πόσταρε το πανάκριβο δώρο που της έκανε ο Χρήστος Μάστορας στα γενέθλιά της.

Πρόκειται για μια μίνι τσάντα ώμου πασίγνωστου και πανάκριβου οίκου μόδας. Όταν μάλιστα η ίδια ρωτήθηκε σχετικά αρκέστηκε να πει πως ο σύντροφός της, Χρήστος Μάστορας έχει «ωραίο γούστο».

«Έχει ωραίο γούστο ο σύντροφός μου. Δεν υπολογίζω δώρα από τον Χρήστο Μάστορα. Δεν τα κοιτάζω αυτά», είπε χαρακτηριστικά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved