Χρήστος Σαντικάι: Η αποκάλυψη για τη σχέση του με τη Λάουρα Νάργες και ο ρατσισμός που έχει βιώσει
Showbiz

Χρήστος Σαντικάι: Η αποκάλυψη για τη σχέση του με τη Λάουρα Νάργες και ο ρατσισμός που έχει βιώσει

Ο Χρήστος Σαντικάι μίλησε στο MEGA Καλημέρα για την πατρότητα, τη σχέση του με τη Λάουρα Νάργες αλλά και τον ρατσισμό που έχει βιώσει.

Ο τραγουδιστής μίλησε για τον ερχομό του παιδιού του και πόσο έχει αλλάξει η ζωή του και της γυναίκας του, Λάουρα Νάργες: «Αλλάζω τις πάνες του παιδιού μου. Δηλώνω «μουσικός χαζομπαμπάς». Ο γιος μου μπορεί να πει έμενα «μαμά» και τη Λάουρα «μπαμπά». Η Λάουρα του μιλάει μόνο γερμανικά κι εγώ ελληνικά. Είμαι ερωτευμένος με τον γιο μου. Δεν μπορώ να σας πω αν θα παντρευτώ γιατί μπορεί να προδοθώ».

2066600e-laoura-santikai-(2).webp

Ο Χρήστος Σαντικάκι τόνισε: «Η Λάουρα είναι Γερμανίδα μάνα. Δεν υπάρχει υγιές ζευγάρι που να μην έχει περάσει κρίσεις στη σχέση του. Θέλω η Λάουρα να είναι όπως Θέλει η ίδια, θα είμαι πάντα δίπλα της. Θα ήθελα μία κόρη. Αν είμαι τώρα χαζομπαμπάς με τον γιο μου, αν έρθει η κόρη θα είμαι βλάκας, εντελώς. Συγκινητική στιγμή της καριέρας μου ήταν όταν μου έδωσε ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος μία επιστολή και ένιωσα τον Θεό πιο κοντά μου. Όταν ήμουν έφηβος με ενοχλούσε που με είχαν ταυτίσει με τους εκκλησιαστικούς ύμνους που τραγουδούσα».

1691429305557-715035803-nargies-santikai.jpg

«Να κάτσω να σκεφτώ γιατί είμαι Αλβανός, είναι λίγο αστείο», σχολίασε ο Χρήστος Σαντικάι για τον ρατσισμό που έχει δεχθεί για την καταγωγή του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved