Το μπαλκόνι του Πετρετζίκη έχει μέχρι και τηλεόραση! Ο πρωινός καφές με τον γιο του, Αχιλλέα!
Showbiz

Το μπαλκόνι του Πετρετζίκη έχει μέχρι και τηλεόραση! Ο πρωινός καφές με τον γιο του, Αχιλλέα!

Δικαίως το μπαλκόνι στο σπίτι του Άκη Πετρετζίκη στην Αγία Παρασκευή είναι ένα σημείο όπου ο γνωστός σεφ καταφέρνει να χαλαρώσει και να ξαποστάσει λίγο από το βαρύ πρόγραμμά του. 

Είναι ένα από τα αγαπημένα σημεία στο σπίτι του όπου ζει με τη σύζυγό του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και τα δύο παιδιά τους, τον 2 χρονών Αχιλλέα και την ενός έτους κόρη τους Ακυλίνα.

Αν και ο κορυφαίος τηλεοπτικός σεφ μας δείχνει πολύ συχνά την κουζίνα όπου μαγειρεύει, η οποία φυσικά είναι πλήρως εξοπλισμένη και διαθέτει όλα τα κατάλληλα υλικά και προϊόντα αλλά και σκεύη για να «ζωγραφίζει» ο Άκης Πετρετζίκης μαγειρικά, όμως εξίσου εξοπλισμένο είναι και το μπαλκόνι του σπιτιού όπου φυσικά δεσπόζει μία υπέροχη ξύλινη και μεγάλη τραπεζαρία.

akis_petretzikis_1698911601_3227026861049699539_213111748.jpg

Εκεί, συνήθως, οργανώνει τα μπάρμπεκιου τραπέζια του για την οικογένεια και τους φίλους και μοιάζει με ένα δεύτερο καθιστικό αφού έχει μέχρι και ευρύχωρο και άνετο καναπέ. Επίσης, έχει και άλλο εφεδρικό τραπέζι για πιο μεγάλα φαγοπότια αλλά και τηλεόραση για να μην χάνει κανείς τα αγαπημένα του προγράμματα.

Λίγο πιο πέρα ένας πάγκος μαγειρικής, είναι εξίσου χρήσιμος για τον Άκη Πετρετζίκη ο οποίος λατρεύει να ετοιμάζει εκεί γεύματα για τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Προσφάτως ανέβασε μία φωτογραφία από το μπαλκόνι την ώρα που καθόταν με τον γιο του Αχιλλέα και απολάμβανε τον πρώτο πρωινό καφέ.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved