Έξαλλοι με την Κιάρα Φεράνι οι followers της! Την κατηγορούν για επίδειξη πλούτου!
Hollywood

Έξαλλοι με την Κιάρα Φεράνι οι followers της! Την κατηγορούν για επίδειξη πλούτου!

Για επίδειξη πλούτου κατηγορούν την Κιάρα Φεράνι αρκετοί από τους 30.000.000 ακολούθους που έχει στο Instagram η διάσημη Ιταλίδα blogger. 

Την αφορμή έδωσε η ίδια προ ημερών όταν ανέβασε φωτογραφίες από το υπερπολυτελές σπίτι της όπου ζει με τον σύζυγό της και τα δυο τους παιδιά.

Η Κιάρα Φεράνι ανέβασε βίντεο και φωτογραφίες από το δωμάτιο που μετέτρεψε σε home cinema με τεράστιες πολυτελείς πολυθρόνες που μοιάζουν με μονά κρεβάτια. Στη λεζάντα του υλικού έγραψε χαρακτηριστικά: «Το δωμάτιο σινεμά είναι σχεδόν έτοιμο και είναι ένα από τα αγαπημένα μου δωμάτια στο νέο σπίτι».

Η ανάρτησή της αυτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τους ακολούθους της οι οποίοι με τον πλέον έντονο τρόπο τής θύμισαν όλα όσα κακά συμβαίνουν πάνω στον πλανήτη, την ίδια ώρα που εκείνη επιδεικνύει τα πλούτη και τις ανέσεις της.

«Κι άλλοι πεινάνε εκεί έξω» έγραψε κάποιος κάτω από την ανάρτηση ενώ κάποιος άλλος εκνευρισμένα σχολίασε: «το πρόβλημα είναι ότι επιδεικνύεις την ακραία πολυτέλεια».

Ακόμα πιο επιθετικό μήνυμα δέχτηκε από έναν νέο άνθρωπο που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα καθώς της έγραψε: «βλέπω αυτή την ανάρτηση ενώ είμαι στο σπίτι της μαμάς και του μπαμπά μου στα 28 μου, χωρίς να μπορώ να πληρώσω ούτε ένα διαμέρισμα στούντιο για ενοικίαση».

kiara_ferani38
ferrani1

ferani38

erani283

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες μέρες πριν την παραπάνω ανάρτησή της, η Κιάρα Φεράνι είχε κάνει άλλη ανάρτηση, αυτή τη φορά από το σπίτι που αγόρασε στη Λίμνη Κόμο, ένα από τα πιο αγαπημένα καλοκαιρινά θέρετρα της Ιταλίας. Οι followers της είχαν ακριβώς την ίδια αντίδραση, κατηγορώντας την για επίδειξη πλούτου.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το νέο σπίτι της στη λίμνη Κόμο αλλά και από το home cinema που δημιούργησε στο σπίτι της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved