Βάσω Λασκαράκη: Η ηλικία, το μυστικό του επιτυχημένου γάμου και η διαδρομή στην TV
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: Η ηλικία, το μυστικό του επιτυχημένου γάμου και η διαδρομή στην TV

Η Βάσω Λασκαράκη είναι Ελληνίδα ηθοποιός -πλέον και παρουσιάστρια- και είναι γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, στις 19 Οκτωβρίου 1979. Άρα είναι 44 ετών.

Φέτος, την απολαμβάνουμε για πρώτη φορά σε ρόλο παρουσιάστριας ενώ στο παρελθόν έχει αγαπηθεί από το κοινό μέσα από ρόλους που έχει υποδυθεί. Ωστόσο, αυτή η διαδρομή της δεν ήταν ούτε εύκολη ούτε στρωμένη με δάφνες.

Προσπάθησε πολύ και δούλεψε ακόμα περισσότερο κυνηγώντας τα όνειρά της! Και όπως όλα έχουν δείξει, τα έχει καταφέρει μια χαρά.

Οι σπουδές και η αρχή μιας λαμπρής πορείας

Τελειώνοντας το σχολείο, η Βάσω Λασκαράκη, αποφάσισε να γίνει ηθοποιός και γι' αυτό το λόγο έδωσε εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Μετά την πρώτη απόρριψη ακολούθησαν δύο ακόμη απόπειρες για την ένταξή της στην ίδια σχολή τα επόμενα χρόνια.

Τελικά σε ηλικία 20 ετών, τα κατάφερε και έγινε αποδεκτή από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος ξεκινώντας τότε τις σπουδές της.

Παράλληλα εργαζόταν ως σερβιτόρα, υποδοχή σε μαγαζιά και καθαρίστρια μαζί με τους γονείς της. Όταν ολοκλήρωσε τις σπουδές της, το 2002, άρχισε να κάνει τις πρώτες της δουλειές ως ηθοποιός σε θεατρικές παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη.

Το καλοκαίρι του 2005 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα με σκοπό να συμμετάσχει σε μια μεγάλη ακρόαση της εταιρείας παραγωγής Άνωση Α.Ε., που αφορούσε στην αναζήτηση ηθοποιών για τις τηλεοπτικές σειρές του MEGA. Τελικά, μετά την ολοκλήρωση των δοκιμαστικών, κέρδισε ένα μικρό ρόλο στο καστ του τέταρτου κύκλου της καθημερινής σειράς Φιλοδοξίες. Και αυτή ήταν μόνο η αρχή!

vasolaskaraki_1696174572_3204066998148842010_220748216.jpg

Η Βάσω Λασκαράκη.

Οι δουλειές στην τηλεόραση και η σειρά που την καθιέρωσε

Όπως προαναφέρθηκε, τη σεζόν 2005-2006, έκανε τη πρώτη της εμφάνιση στη μικρή οθόνη, στη σειρά «Φιλοδοξίες» του MEGA, όπου υποδύθηκε την Πέπη. Λίγο μετά, εντάχθηκε στο καστ της σειράς «Έρωτας», μέχρι και το 2007 όπου ήρθε ο πρωταγωνιστικός ρόλος στη σειρά «Ίχνη», στο επεισόδιο «Το κορίτσι της βιτρίνας».

Η αναγνωρισιμότητα όμως ήρθε με τη σειρά «Η Πολυκατοικία» το 2008. Και αυτή ήταν και η σειρά που την καθιέρωσε και την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό.

Υποδύθηκε την Λουκία Ασημάκη για τρεις ολόκληρες σεζόν και αγαπήθηκε όσο καμία από το τηλεοπτικό κοινό.

basw.jpg

Η Βάσω Λασκαράκη στην Πολυκατοικία.

Αμέσως μετά δέχτηκε πρόταση από τον σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Φαίης Σαββίδη στη καθημερινή δραματική σειρά Κλεμμένα Όνειρα που προβλήθηκε και πάλι από το MEGA.

Η επόμενη τηλεοπτική της εμφάνιση ήταν στην οικογενειακή κωμική σειρά «Το σόι σου» στον ALPHA. Η σειρά σημείωσε μεγάλη επιτυχία και προβλήθηκε για πέντε τηλεοπτικές σεζόν.

soi.jpg

Η Βάσω Λασκαράκη με τον Μελέτη Ηλία στα γυρίσματα της σειράς, Το σόι σου.

Την περίοδο 2019-2020 υποδύθηκε την Άννα Μακρίδη στο αστυνομικό ερωτικό θρίλερ «Έρωτας Μετά», ενώ τη σεζόν 2021-2022 πρωταγωνίστησε στη κωμική σειρά της ΕΡΤ1, «Σε ξένα χέρια».

Τη σεζόν 2022-2023 πρωταγωνίστησε στη κωμική σειρά του MEGA, «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» που δεν τα είχε πάει και πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης και τη σεζόν 2023-24 την βλέπουμε να παρουσιάζει την εβδομαδιαία ψυχαγωγική εκπομπή «The Break» στον ΣΚΑΪ, παίρνοντας για πρώτη φορά τον ρόλο της παρουσιάστριας.

Θέατρο-Κινηματογράφος

Στο θέατρο την έχουμε δει στις παραστάσεις: "Η Πεντάμορφη και το Τέρας" στο Θέατρο του Βορρά, "Το Άνθος του Κάκτου" στο Θέατρο Λαμπέτη, "Ο φίλος μου ο Λευτεράκης" , "Σεσουάρ για δολοφόνους" στο Θέατρο Αποθήκη, "Βαλ' τον υπουργό στη πρίζα" στο θέατρο «Πειραιώς 131» , "Πριν το χάραμα" στο Θέατρο Βέμπο.

Φέτος, επιστρέφει στο σανίδι, μετά από πολυετή αποχή, με τη παράσταση «Unfriend» στο Θέατρο Νέος Ακάδημος ενώ στον κινηματογράφο, συμμετείχε στη ταινία του Θανάση Τσαλταμπάση, "Πέμπτη & 12".

tsimitselis-laskaraki.webp

Σε παλαιότερη έξοδο με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Προσωπική ζωή

Το 2009, έγινε ζευγάρι με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 24 Οκτωβρίου 2013 και στις 10 Νοεμβρίου του ίδιου έτους γεννήθηκε η κόρη τους, Εύα. Στις 28 Σεπτεμβρίου 2017 ανακοίνωσαν από κοινού το διαζύγιο τους.

Στα τέλη του 2017, ξεκίνησε τη σχέση της με τον γνωστό σεφ Λευτέρη Σουλτάτο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 29 Απριλίου 2019 στο Ηράκλειο Κρήτης και από τότε πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η Βάσω Λασκαράκη είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της που την στηρίζει σε κάθε βήμα όπως κι εκείνη εκείνον. Είναι πολύ δεμένοι και φροντίζουν να λύνουν τυχόν προβλήματα με συζήτηση και όχι καβγάδες και ίσως αυτό να είναι το βασικό συστατικό που κάνει τον γάμο τους να είναι επιτυχημένος.

«Γνωριστήκαμε κάτω από πολύ περίεργο τρόπο. Γνωριστήκαμε ενώ ήμασταν στους γάμους μας σε μία παρέα. Δεν ξανασυναντηθήκαμε για ενάμιση χρόνο. Όταν τα ξαναείπαμε δεν ξέραμε τι κάνει ο ένας και τι κάνει ο άλλος... Πολύ ξαφνικά ήρθαμε πολύ κοντά... Ήταν περίεργο. Ακόμα και τώρα που το σκέφτομαι λέω μα πώς είναι δυνατόν να γνωριστήκαμε. Πώς έτυχε να συναντηθούμε; Πώς έγινε όλο αυτό;», έχει δηλώσει η ίδια για τον σύζυγό της.

Δείτε κοινές φωτό του ζευγαριού στην gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved