Τζένη Καζάκου: Το όνομα βαρύ σαν ιστορία, η ηλικία και ο ρόλος στον Παράδεισο των Κυριών
Showbiz

Τζένη Καζάκου: Το όνομα βαρύ σαν ιστορία, η ηλικία και ο ρόλος στον Παράδεισο των Κυριών

Η Τζένη Καζάκου έχει όνομα βαρύ αν λάβουμε υπόψιν μας ότι είναι εγγονή του Κώστα Καζάκου και της Τζένης Καρέζη αλλά και κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη.

Αν για να ξεχωρίσει έπρεπε κανείς να βάλει μια φορά τα δυνατά του, η Τζένη Καζάκου, σίγουρα έπρεπε να προσπαθήσει πολύ περισσότερο!

Όλους τους ρόλους που έχει πάρει μέχρι τώρα τους έχει κερδίσει μετά από κάστινγκ ενώ δεν αφήνει τίποτα να της δοθεί χαριστικά, απλόχερα και χωρίς να το αξίζει πραγματικά.

Οι συγκρίσεις φυσικά είναι αναπόφευκτες όμως η νεαρή ηθοποιός δεν το βάζει κάτω και έχει ήδη αρχίσει να χαράζει την δική της πορεία στο χώρο.

«Μου φαινόταν περίεργο στην αρχή ότι με συνέκριναν με τη γιαγιά μου. Τζένη Καρέζη. Πέρασα μια φάση περίεργη. Είναι άδικο... Τη γιαγιά μου τη θαυμάζω, αλλά το τι θα κάνω εγώ είναι στο δικό μου χέρι. Και δουλειά να πάρω λόγω ονόματος, εγώ θα παίζω εκείνη την ώρα και θα κριθώ εκ του αποτελέσματος», έχει πει η ίδια.

kazakos.jpg

Η Τζένη Καζάκου, με τον παππού της Κώστα και τη μητέρα της, Τάνια Τρύπη.

Το ευρύ κοινό την απόλαυσε για πρώτη φορά στη δραματικη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη “Βαρδιάνος στα Σπόρκα” αλλά και στην αγαπημένη κωμική σειρά “Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα”.

tzenikazakou_1653073724_2842510884464349668_1336713723.jpg

Στιγμιότυπο από τους Συμπέθερους στα Τίρανα.

Τις τελευταίες δύο σεζόν υποδύεται την Γεωργία στην καθημερινή σειρά του Alpha, Ο Παράδεισος των Κυριών και η αλήθεια είναι ότι έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

Της αρέσει πολύ η συγκεκριμένη δουλειά και μάλιστα έχει δηλώσει: «Νιώθω πολύ τυχερή που συμμετέχω σε αυτή τη σειρά η οποία είναι δραματική και εποχής. Πέρα από το καλλιτεχνικό κομμάτι, έχουμε δημιουργήσει μια τέλεια ομάδα και με τους υπόλοιπους ηθοποιούς και με το συνεργείο».

Η Τζένη Καζάκου γεννήθηκε το 2000 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι επομένως 23 ετών.

Έχει σπουδάσει υποκριτική και έχει κάνει μαθήματα φωνητικής, ενώ ένας από τους δασκάλους της στο πρώτο έτος ήταν και ο σπουδαίος παππούς της, Κώστας Καζάκος.

«Είμαι πολύ περήφανη για την οικογένειά μου, για τον καθέναν ξεχωριστά που έχει κάνει τη δική του πορεία. Αυτή η οικογένεια μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω το επάγγελμα του ηθοποιού και από την καλή και την ανάποδη.

Όταν συνειδητοποίησα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, δεν πήγα με τα μυαλά στα κάγκελα. Ήξερα τι δυσκολίες θα συναντήσω, όπως και όλα τα ωραία και μαγικά του επαγγέλματος. Νομίζω πως από τη μαμά μου έχω πάρει το συναίσθημα, ενώ από τον μπαμπά μου έχω μάθει να βάζω τη λογική όταν πρέπει. Οπότε έχω την ισορροπία», έχει δηλώσει επίσης στο περιοδικό Ok!

tzenikazakou_1634068007_2683079369565507219_1336713723.jpg

Η Τάνια Τρύπη με την Τζένη Καζάκου και τον Κωνσταντίνο Καζάκο.

Λόγω της οικογένειάς της έχει περάσει πολύ χρόνο από τη ζωή της μέσα στα θέατρα. Το να γίνει ηθοποιός ήταν γι΄αυτήν μονόδρομος!

«Το λάτρευα το θέατρο από πολύ μικρή, μεγάλωσα μέσα σε αυτό. Εκεί με θήλαζε η μαμά μου», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Όπως όλα δείχνουν, η Τζένη Καζάκου, έχει έρθει για να μείνει κι ακόμα έχουμε να δούμε πολλά...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved