Φρενίτιδα και αέρας από Χόλιγουντ στη Θεσσαλονίκη για την Μπελούτσι!
Showbiz

Φρενίτιδα και αέρας από Χόλιγουντ στη Θεσσαλονίκη για την Μπελούτσι!

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η Μόνικα Μπελούτσι, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο σε κεντρικό σημείο της πόλης όταν εμφανίστηκε στο Ολύμπιον για να παρευρεθεί σε εκδήλωση στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε εκεί λίγο μετά τις 11 το βράδυ προκειμένου να παρουσιάσει την προβολή του υβριδικού φιλμ «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» των Τομ Βολφ και Γιάννη Δημολίτσα ενώ είχε προγραμματιστεί και να τιμηθεί με το βραβείο Χρυσός Αλέξανδρος για τη συμβολή της στον κινηματογράφο.

Από τις 9 το βράδυ, οι δρόμοι γύρω από το Ολύμπιον είχαν κατακλυστεί από κόσμο που ήθελε να δει από κοντά τη διάσημη ηθοποιό.

bellucci.jpg

Και όταν τελικά εκείνη, γύρω στις 11 έκανε την εμφάνισή της, χαμογελώντας στους φωτογράφους και τις κάμερες, προκλήθηκε μία πολύ έντονη αναστάτωση, με τον απλό κόσμο να κάνει ό,τι μπορεί για να τραβήξει μαζί της φωτογραφία.

belluci.jpg

Εκείνη, φορώντας ένα μαύρο κοστούμι και έχοντας τα μαλλιά της κάτω με τις γνωστές χαρακτηριστικές της αφέλειες, χαιρέτησε τον κόσμο, κοντοστάθηκε στο κόκκινο χαλί που είχε στρωθεί για να την υποδεχτεί και μοίραζε φιλιά, χαμογελώντας συνεχώς. Μάλιστα, πλησίασε κάποιον θαυμαστή και έδωσε ένα αυτόγραφο, δείχνοντας να έχει πολύ καλή διάθεση.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί ότι αύριο (9/11) το μεσημέρι, η Μόνικα Μπελούτσι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε δημοσιογράφους. Το ίδιο απόγευμα θα παρουσιάσει την αξέχαστη ταινία Μαλένα, στην οποία είχε πρωταγωνιστήσει.

Δείτε παρακάτω το βίντεο μέσα από το Ολύμπιον:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved