Η αφιέρωση της Βανδή: «Σε όλες εκείνες τις υπέροχες γυναίκες που διεκδικούν την ευτυχία τους…»
Showbiz

Η αφιέρωση της Βανδή: «Σε όλες εκείνες τις υπέροχες γυναίκες που διεκδικούν την ευτυχία τους…»

H Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στην Κύπρο σε μία υπέροχη βραδιά για τα Super Music Awards 2023, βραβεύτηκε στην κατηγορία SUPER Adult Γυναίκα και έκανε την πιο όμορφη αφιέρωση.

«Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο σε όλες αυτές τις υπέροχες γυναίκες που διεκδικούν την ευτυχία τους, σε όποια φάση της ζωής τους. Σε όλες τις γυναίκες που ζουν τη ζωή τους με βάση τα δικά τους θέλω και όχι με βάση τα θέλω των άλλων. Σας αγαπώ και είμαι δίπλα σας» είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή και όπως ήταν φυσικό καταχειροκροτήθηκε.

vandi-premiera-(11).jpg

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο που δημοσιεύτηκε στο Tik Tok παρακάτω

Να σας θυμίσουμε ότι η Δέσποινα Βανδή ρωτήθηκε για τις εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει με τον Γιώργο Σαμπάνη και τα επικριτικά σχόλια που δέχθηκε για το ντύσιμό της, αλλά δεν απάντησε και με ευγένεια είπε στη ρεπόρτερ «καρδούλα μου»!

Η τραγουδίστρια εμφανίζεται άκρως εντυπωσιακή στην πίστα και πιο σέξι από ποτέ, φορώντας δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη.

Ωστόσο, δέχτηκε πάρα πολλά σχόλια για την εμφάνισή της αυτή, με τον κόσμο να σχολιάζει κάτω από αναρτήσεις στα social media, γράφοντας όχι και τα καλύτερα πως τα σέξι αυτά ρούχα δεν αρμόζουν σε μια γυναίκα άνω των 50.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved