Ιωάννα Μαλέσκου: Τα δύο ονόματα που θα πάρει η κόρη της και τα σχόλια για Καινούργιου – Σκορδά
Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: Τα δύο ονόματα που θα πάρει η κόρη της και τα σχόλια για Καινούργιου – Σκορδά

Mega Καλημέρα: Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε σε event το βράδυ της Τετάρτης 8/11 και έκανε δηλώσεις στις κάμερες. Ρωτήθηκε για διάφορα και απάντησε με ευγένεια όπως πάντα.

Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην κόρη της αλλά και τα τηλεοπτικά της σχέδια ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει και τα όσα έχουν γίνει μεταξύ της Φαίης Σκορδά και της Κατερίνας Καινούργιου. παράλληλα, αναφέρθηκε και στο YFSF, καθώς γράφεται ότι θα την δούμε εκεί.

«Γενικώς, δεν βιαζόμαστε να κάνουμε πράγματα. Όλα όσα κάνουμε λόγω του χαρακτήρα και των δυο μας, είναι τόσο κλειστά και προστατευμένα. Θα είναι ένας συνδυασμός δύο ονομάτων. Δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό αλλά είναι σίγουρα οικογενειακή υπόθεση», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου για τη βάφτιση της κόρης της.

maleskou-(2).jpg

Για το Your Face Sounds Familiar αλλά και την παρουσίαση του Big Brother, δεν έδωσε ξεκάθαρες απαντήσεις: «Το YFSF είναι ένα εξαιρετικό προϊόν. Εσύ τι πιστεύεις θα ήμουν καλή στο YFSF; Δεν ξέρω τι μου ταιριάζει τελικά καλύτερα. Αυτό που μπορώ να πω ότι δεν βιάζομαι να κάνω κάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για την κόντρα Κατερίνας Καινούργιου με την Φαίη Σκορδά, που ξέσπασε χθες με ένα πινγκ πονγκ απαντήσεων, η παρουσιάστρια απάντησε:

«Αν μιλάμε για την Κατερίνα Καινούργιου, ξέρουμε ότι είναι ένα πρόσωπο που οτιδήποτε κι αν αισθάνεται, το μοιράζεται μέσα από την εκπομπή της. Αν αισθανθεί ότι κάπου αδίκησε κάποιον ή ότι ήταν υπερβολική, μέσα από την εκπομπή της λέει συγγνώμη. Αυτό όμως που συμβαίνει πολλές φορές, είναι όταν χάνουμε τη ψυχραιμία μας, χάνουμε και το όποιο δίκαιο μπορεί να έχουμε.

maleskou-(3).jpg

Από την άλλη, όταν μία εκπομπή ανακατεύεται στη θεματολογία μίας άλλης εκπομπής, και ταυτόχρονα εκφέρει -όσο εξευγενισμένα κι αν είναι μία άποψη- τότε θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη για να ακούσει τον αντίλογο. Δεν μου αρέσουν γενικώς οι εντάσεις εμένα και να βλέπω να δημιουργούνται στρατόπεδα, γιατί τίποτα δεν αξίζει να μάς αναλώνει με τέτοιο τρόπο. Βέβαια, το τίποτα είναι σχετικό γιατί αν κάποιος αισθανθεί ότι θίγεται σε προσωπικό επίπεδο, καλό είναι να μπαίνουν όρια».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Mega Καλημέρα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved