Συντετριμμένος ο Οδυσσέας Σταμούλης για τον θάνατο της πρώην συζύγου του Κάτιας Νικολαΐδου
Showbiz

Συντετριμμένος ο Οδυσσέας Σταμούλης για τον θάνατο της πρώην συζύγου του Κάτιας Νικολαΐδου

Στα 58 της χρόνια έφυγε από τη ζωή χθες (8/11) η Κάτια Νικολαΐδου, μετά από άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και η είδηση έχει συγκλονίσει τους πάντες.

Θυμίζουμε πως την δυσάρεστη είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο επιστήθιος φίλος της, ο σχεδιαστής Δημήτρης Στρέπκος με ανάρτησή του στο Instagram. Ο ίδιος μάλιστα μίλησε στο gossip-tv.gr και αποκάλυψε και το πότε θα γίνει η κηδεία της.

Η Κάτια Νικολαΐδου χάραξε την δικιά της πορεία στον χώρο όλα αυτά τα χρόνια. Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, θυμίζουμε ότι είχε παντρευτεί με τον Οδυσσέα Σταμούλη, όμως αυτός ο γάμος δεν έμελλε να κρατήσει για πολύ ενώ και το διαζύγιό τους υπήρξε πολύ δύσκολο, με την ηθοποιό να κατηγορεί δημόσια τον πρώην σύζυγό της ότι την εγκατέλειψε όταν εκείνη αρρώστησε από τον καρκίνο.

200806261059030.8661_KATIA_NIKOLAIDOY_2562008.webp

Τότε έλεγε σε συνεντεύξεις της: «Έρχεται μία μέρα που ο καρκίνος σου χτυπά την πόρτα… Ήταν δύσκολο. Είχα μεγάλη θέληση! Ένιωθα ότι θα τα καταφέρω, είπα θα ζήσω, δεν πεθαίνω από αυτό. Ήταν στους λεμφαδένες, είχε περάσει στο λαιμό και στο κεφάλι… Ήταν στο τελευταίο στάδιο. Δεν ήθελα να κρυφτώ, βγήκα αμέσως και μίλησα για αυτό. Κυκλοφορούσα καραφλή... Ήμουν 7 ώρες διασωληνωμένη για να μπαίνει μέσα το υγρό. Σε κάθε σταγόνα έλεγα "τώρα σκοτώνω ένα κύτταρο καρκινογόνο". Οι γονείς μου έπαθαν μεγάλο σοκ…. Ο άντρας μου αποφάσισε να φύγει… Μου κόστισε ο χωρισμός περισσότερο από την αρρώστια, σε ανθρώπινο επίπεδο. Μπορεί να μην ξημερώσει η άλλη μέρα και δεν είναι εκεί να σου κρατήσει το χέρι…»

90200fd5-1698755480858-789257486-DSC_0906.webp


Ο Οδυσσέας Σταμούλης, πληροφορήθηκε τον θάνατο της πρώην συζύγου του και έκανε δηλώσεις στην εκπομπή του Alpha, Super Κατερίνα, οι οποίες προβλήθηκαν σήμερα 9/11 το πρωί.


«Έχουμε να μιλήσουμε πάνω από 20 χρόνια αλλά είμαι συντετριμμένος, αυτό έχω να πω. Είναι και απανωτά τώρα όλα αυτά, δεν μπορώ πια να ξεχωρίσω τη στενοχώρια. Είναι μόνο στενοχώρια. Είμαι συντετριμμένος, έτσι κι αλλιώς ήμουνα. Τα βαθιά μου συλλυπητήρια στους δικούς της ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Δείτε το βίντεο από τη Super Κατερίνα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved