Χριστίνα Χειλά Φαμέλη - Θανάσης Τότσικας: Χώρισαν μετά από 4 χρόνια σχέσης
Showbiz

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη - Θανάσης Τότσικας: Χώρισαν μετά από 4 χρόνια σχέσης

Δεν είναι πια μαζί η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Θανάσης Τότσικας.

Εδώ και αρκετό καιρό έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους και πρόσφατα συναντήθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης, «Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην», που πρωταγωνιστεί ο Αποστόλης Τότσικας.

Μπορεί να χώρισαν, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Πάμε Δανάη, διατηρούν άριστες σχέσεις.

Μάλιστα, η Δανάη Μπάρκα ανέφερε ότι γνωρίζει καλά την ηθοποιό αλλά για τον χωρισμό της σήμερα το μαθαίνει.

20220611191922_1D8A2572.jpg

Η πρωταγωνίστρια του Σασμού, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει για τον Θανάση Τότσικα: «Είναι γνωστή πια, νομίζω, η σχέση μου με τον Θανάση Τότσικα. Είμαστε μαζί για περισσότερο από έναν χρόνο και περνάμε καλά. Με τον Θανάση έχουμε πολλά κοινά στοιχεία. Έχουμε πάθος και οι δύο για το σινεμά, κοινό τρόπο σκέψης και κοινά αυτονόητα. Γνωριστήκαμε την εποχή όπου έπαιζα στις «Αγριες μέλισσες» και έτυχε να συνεργαστούμε πέρυσι στον «Σιωπηλό δρόμο», όπου εκείνος έκανε το μοντάζ (σσ: ο Θανάσης Τότσικας είναι σκηνοθέτης). Οπότε με έχει ζήσει σε όλες τις τελευταίες μου δουλειές».

Να αναφέρουμε ότι ο ένας ακολουθεί τον άλλον στο instagram και δεν έχουν σβήσει τις ελάχιστες κοινές φωτογραφίες τους στα social media.

Δείτε παρακάτω την αποκάλυψη της εκπομπής, Πάμε Δανάη για τον χωρισμό τους αλλά και σπάνιες φωτογραφίες τους όταν ήταν ζευγάρι.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved