Ξέσπασε σε κλάματα η Κουτσελίνη μιλώντας για την Κάτια Νικολαΐδου - Η αφιέρωση και τα τρυφερά λόγια
Showbiz

Ξέσπασε σε κλάματα η Κουτσελίνη μιλώντας για την Κάτια Νικολαΐδου - Η αφιέρωση και τα τρυφερά λόγια

Μία πολύ ζεστή φιλική σχέση συνέδεε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη Ζήνα Κουτσελίνη και την Κάτια Νικολαΐδου που χθες (8/11), άφησε την τελευταία της πνοή, νικημένη από τον καρκίνο που αντιμετώπιζε για 20 ολόκληρα χρόνια με θάρρος. 

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» στη σημερινή της εκπομπή (9/11) στα πρώτα κιόλας λόγια της αναφέρθηκε στην ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή στα 58 της χρόνια.

«Μια μέρα δύσκολη να μπορώ να διαχειριστώ την απώλεια ενός ανθρώπου που αγάπησα πολύ. Συνεργαστήκαμε πολύ δυνατά με πολλές αλήθειες στην κοινή μας συμβίωση. Ήμασταν συνοδοιπόροι για πολύ μεγάλο διάστημα, κι όταν αυτά τα μάτια ήρθαν απέναντί μου για να κάνουν για την εκπομπή που μόλις είχε αποχωρήσει η Σοφία Αλιμπέρτη, αμέσως κατάλαβα ότι της άξιζε αυτή η θέση» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη και συνέχισε: «Είχε πολλά να δώσει στο τηλεοπτικό κοινό.

zina-koutselini.jpg

Τα μάτια της έλεγαν πολλά περισσότερα και όταν ακουμπούσες στην ψυχή της, ένιωθες ότι είχες το πιο βολικό μαξιλάρι στη ζωή σου. Η Κάτια ήταν πολύ σπουδαίο πρόσωπο, πολύ δυνατή γυναίκα. Όσα και αν πέρασε στη ζωή της, τα πέρασε μόνη της, με την οικογένειά της. Ακόμη και τώρα το τελευταίο διάστημα όταν της έστελνε κανείς μήνυμα, όπως εγώ, απαντούσε με ζεστασιά, αγάπη και σαν να μην συνέβαινε τίποτα. Εγώ προσωπικά δεν ήξερα τίποτα για τις δύσκολες ώρες. Τους δικούς της ανθρώπους δεν τους ήθελε να τους στενοχωρεί».

zina-koutseliniss.jpg

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη συνέχεια στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα στην οποία είχε εμφανιστεί η Κάτια Νικολαΐδου μαζί με τη μητέρα της ενώ όταν προβλήθηκε ένα βίντεο για την ηθοποιό, η Ζήνα δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

«Σου υπόσχομαι Κάτια η εκπομπή που θα κάνουμε για τις υιοθεσίες θα είναι αφιερωμένες σε εσένα και στην προσπάθειά σου όλα αυτά τα χρόνια», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη, δείχνοντας απαρηγόρητη για τον χαμό της καλής της φίλης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved