Μαραντίνης για δικαστική διαμάχη με Χρηστίδου: Με στεναχώρησε που έφτασε να επηρεάσει τη δουλειά μου
Showbiz

Μαραντίνης για δικαστική διαμάχη με Χρηστίδου: Με στεναχώρησε που έφτασε να επηρεάσει τη δουλειά μου

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν σήμερα (9/11) καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη που είχε με την πρώην σύζυγό του Σίσσυ Χρηστίδου, λέγοντας πως επηρέασε αρνητικά τη δουλειά του. 

Ο τραγουδιστής και frontman των Onirama μεταξύ άλλων είπε για το θέμα: «Το να βγαίνουν τα πάντα στη δημοσιότητα είναι σίγουρα ένα σοκ, αλλά το χειρότερο είναι να βγαίνουν πράγματα που δεν ισχύουν. Νομίζω πως εκείνη η περίοδος δεν επηρέασε τόσο τις εμφανίσεις με την μπάντα γιατί νομίζω πως ευτυχώς η μπάντα έχει μια καλή πορεία και ένα ειδικό βάρος τόσα χρόνια που δύσκολα επηρεάζεται από αυτό το κομμάτι. Νομίζω δηλαδή ότι έχει μια δική της ύπαρξη που δεν επηρεάζεται τόσο πολύ, είτε εγώ είμαι παντρεμένος είτε δεν είμαι είτε οτιδήποτε...

marantinis-2.jpg

Κάποιος μπορεί να πει κάτι, γραφόταν κάτι είτε καλό είτε κακό… Προς χαρά μου είδα ότι δεν επηρεάστηκε όμως το κομμάτι των εμφανίσεων από οτιδήποτε μπορεί να γράφτηκε ή υπήρχε στον αέρα και έλεγε ο καθένας τα δικά του. Αυτό είδα ότι δεν μας επηρέασε ούτε στο να παίξουμε κάπου ή οτιδήποτε άλλο» είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης και συνέχισε:

«Μόνο εκείνη την περίοδο που ήταν το δικαστήριο, κάποιοι άνθρωποι φοβήθηκαν επαγγελματικά επειδή είχα αυτή την αρνητική δημοσιότητα τότε να συνεργαστούν μαζί μου. Αυτό με στεναχώρησε πολύ γιατί για μία περίοδο κάποιοι άνθρωποι είπαν ότι «υπάρχει αυτό το θέμα». Που είναι ίσως λογικό για κάποιους χορηγούς, κάποιες εκπομπές που είχαν χορηγό.

marantinis.jpg

Αυτό ήταν λίγο στενάχωρο και με στεναχώρησε που μέσα από αυτήν την διαδικασία έφτασε να επηρεάσει την δουλειά μου, το να δουλέψω και να βγάλω χρήματα για να βιοποριστώ. Όλο αυτό επηρεάστηκε από κάτι που δεν θα έπρεπε» κατέληξε ο τραγουδιστής.

Δείτε το βίντεο παρακάτω με όσα είπε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved