Χριστίνα Παππά: Οι ευχές στην εγγονή της για τη γιορτή της και το ξέσπασμα για την ηλικία της
Showbiz

Χριστίνα Παππά: Οι ευχές στην εγγονή της για τη γιορτή της και το ξέσπασμα για την ηλικία της

Η Χριστίνα Παππά ανέβασε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση για την εγγονή της που ναι μεν έχει βαφτιστεί και εκείνη Χριστίνα όμως έχει και το όνομα Νεκταρία, όπως επιθυμούσαν οι γονείς της Δημήτρης Παππάς και Άννα Μπεζάν

Έτσι, σήμερα, ανήμερα της γιορτής της, η Χριστίνα Παππά ανέβασε υπέροχες φωτογραφίες με την εγγονή της και έγραψε στη λεζάντα τους τα πιο τρυφερά λόγια:

pappachristina_1699526138_3232181976432980625_1133522084.jpg

«Χρόνια πολλά στον Άγγελο μας! Στην Χριστινα Νεκταρια μας! Ο Αγιος Νεκταριος να της δίνει πάντα Υγεία 🙏🏼Ευλογία 🙏🏼τύχη 🙏🏼χαρά στην ζωή της! Η Χριστινα Νεκταρια μας που μας έκανε την ζωή @mpezan @pappachristina όμορφη, με χαρά, και χρώματα! Μικρή μου Χριστινα Νεκταρια. @mpezan @pappasd Σας αγαπώ ότι ΤΙΠΟΤΑ άλλο! Μου δίνετε τέτοια δύναμη κ χαρά! Να χαιρόμαστε την μικρή μας, το Αγγελούδι μας 💙💙💙💙💙 Χρόνια πολλά σε όλους σας!» έγραψε η ηθοποιός και επιχειρηματίας.

pappachristina_1699526138_3232181976198064287_1133522084.jpg

Στον λογαριασμό της στο Tik Tok όμως, η Χριστίνα Παππά ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται η ίδια να ταξιδεύει με καράβι και αυτά που λέει δεν είναι καθόλου... τρυφερά! Τα πικρόχολα σχόλια που διάβασε κάτω από αναρτήσεις της τα οποία αναφέρονται στην ηλικία της, την έκαναν να απαντήσει μέσα από το συγκεκριμένο βίντεο. Συγκεκριμένα είπε:

«Ναι έχω μεγαλώσει, ναι είμαι 100 χρονών, ναι έχω κυτταρίτιδα, ναι έχω παχάκια, έχω κοιλιά, ποτέ δεν ασχολήθηκα αν είμαι όμορφη ή άσχημη και ούτε και με ενδιαφέρει. Ζω την κάθε στιγμή μου σαν να είναι η τελευταία. Έχω μία υπέροχη καρδιά, μια αγνή ψυχή, βρίσκω πάντα το καλό και το θετικό, δεν κακολογώ ποτέ κανέναν. Τώρα αν εσείς ασχολείστε, αν υπάρχουν χοντρές γυναίκες, που το θεωρώ ντροπή, γιατί κάθε γυναίκα έχει την προσωπικότητά της, εσείς οι πολύ λίγοι μετρημένοι στα δάχτυλα, που δεν έχετε να ασχοληθείτε με κάτι άλλο, αλλά με τις ζωές των άλλων, κάθεστε για να κρίνετε και να γράψετε ένα κακό σχόλιο, ειλικρινά σας λυπάμαι. Συμβουλή: “Κάντε λίγο σεξ παραπάνω μπας και ξελαμπικάρει το μυαλουδάκι σας”. Όταν έχεις καλή ψυχή, και δεν κακολογείς, περνάς πάντα ωραία. Και εγώ θα ζω τη στιγμή μου και τις μέρες μου κάθε μέρα». Δείτε το βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved