«Μια θερμή παράκληση προς όλους τους συναδέλφους και μη» - Η Ναταλί Κάκκαβα ξεκαθαρίζει
Showbiz

«Μια θερμή παράκληση προς όλους τους συναδέλφους και μη» - Η Ναταλί Κάκκαβα ξεκαθαρίζει

Μία ανάρτηση που κάποιοι σίγουρα δεν περίμεναν έκανε η Ναταλί Κάκκαβα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια, μπορεί να είναι πολλά χρόνια στον χώρο, όπως φυσικά και ο σύζυγός της Γρηγόρης Γκουντάρας, φαίνεται όμως πως κάποιοι ακόμα μπερδεύουν το όνομά της και γράφουν δημοσιεύματα χωρίς να τονίζουν σωστά ούτε το μικρό της όνομα αλλά ούτε και το επίθετό της.

Και σίγουρα αυτό είναι κάτι που την ενοχλεί, καθώς όπως λέει η ίδια, ο μπαμπάς της είχε δώσει αγώνα για να βαφτιστεί... Ναταλί!

Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να τα ξεκαθαρίσει, με μια ανάρτηση στα social media.

n.kakkava_1693035760_3177736738636341700_3023224131.webp

«Μια θερμή παράκληση προς όλους τους συναδέλφους και μη, που δικαιολογημένα μπερδεύονται με το όνομά μου, αδικαιολόγητα όμως μετά από τόσα χρόνια δεν κάνουν τον κόπο να με ρωτήσουν πού τονίζεται, έτσι για την ορθότητα του πράγματος.

Με λένε λοιπόν Ναταλί Κάκκαβα. Ούτε Νάταλι ούτε Κακκαβά. Και θα σας δώσω μερικά παραδείγματα. Είναι σα να σε έχουν βαφτίσει Ελένη και να σε αποκαλούν Ελενή. Αντί για Σοφία - Σόφια, αντί για Φαίη-Φαιή.

Και πολλά άλλα λοιπά παραδείγματα. Όχι τίποτα άλλο, αλλά ο συγχωρεμένος ο μπαμπάς μου είχε δώσει αγώνα τότε με τον ιερέα για να με βαφτίσει Ναταλί. Την αγάπη μου», έγραψε η Ναταλί Κάκκαβα στο Instagram.

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved