Κωνσταντίνος Καζάκος – Βασιλική Μακρή: Χωρισμός - βόμβα μετά από 3 χρόνια σχέσης
Showbiz

Κωνσταντίνος Καζάκος – Βασιλική Μακρή: Χωρισμός - βόμβα μετά από 3 χρόνια σχέσης

Τίτλους τέλους έδωσαν στη σχέση τους ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Βασιλική Μακρή μετά από 3 χρόνια σχέσης.

Όλα έδειχναν να είναι τέλεια όμως, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει και να μείνει μακριά ο ένας από τον άλλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα On Time, ο ηθοποιός χώρισε από την χορεύτρια, με το περιβάλλον της Βασιλικής Μακρή να αναφέρει πως η σχέση τους έκανε τον κύκλο της καθώς και οι δύο τους πλέον αναζητούσαν διαφορετικά πράγματα.

1675204802192-562968335-7502_VASILIKI_MAKRI_KONSTANTINOS_KAZAKOS_322022.webp

Θυμίζουμε πως η χορεύτρια δήλωνε παλαιότερα σε συνέντευξή της:

«Με τον Κωνσταντίνο μας έφερε κοντά μια τυχαία ευχάριστη συνάντηση. Δεν είχε τύχει να τον δω στο θέατρο πιο πριν. Τον ήξερα λόγω της Τζένης Καρέζη, αλλά μόνο σαν όνομα, αφού την πρώτη φορά που τον είδα σε πρόβα δεν τον αναγνώρισα αμέσως. Εκεί που τον είδα και τον χάρηκα πολύ ήταν στην παράσταση "Αγουρα κεράσια", όπου έπαιζε μαζί με την Τάνια Τρύπη. Ηταν εξαιρετικοί.

Είμαστε και οι δύο άνθρωποι με χιούμορ και κάπως με έναν δικό μας τρόπο, όταν έρχονται τα σκούρα, τα συζητάμε ή και δεν τα συζητάμε, όμως τα φτιάχνουμε. Είναι σημαντικό να μπορείς να μιλήσεις ή και να μη μιλήσεις με έναν άνθρωπο και αυτό να είναι ΟΚ.

Μου αρέσει ο θεσμός της οικογένειας σαν ιδέα, όμως δεν με απασχολεί, πόσο μάλλον ένας γάμος. Στο μέλλον ίσως θελήσω να δημιουργήσω, μια οικογένεια ή να υιοθετήσω ή να έχω φίλους καλούς που τους θεωρώ οικογένεια».

Δείτε κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού στην παρακάτω gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved