Συριοπούλου: Μίλησε πρώτη φορά για τον γάμο της – Οι δυο  πρόβες νυφικού, το πάρτι και ο γιος της
Showbiz

Συριοπούλου: Μίλησε πρώτη φορά για τον γάμο της – Οι δυο πρόβες νυφικού, το πάρτι και ο γιος της

 Η Ευαγγελία Συροπούλου ήταν καλεσμένη στο το Happy Day και μίλησε πρώτη φορά στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον γάμο της με τον Στράτο Πατσατζή.

Το ζευγάρι μετά από 12 χρόνια, παντρεύτηκε με κουμπάρους τη Σμαράγδα Καρύδη, τον Θοδωρή Αθερίδη και τον Μιχάλη Μαρίνο, οι οποίοι ήταν και νονοί του μικρού, ο οποίος πήρε το όνομα, Νικόλας.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου είπε χαρακτηριστικά: «Στην καθημερινότητα δεν άλλαξε κάτι, το σκεφτόμουν όταν κάναμε τη βάφτιση να κάνουμε και το γάμο, να γίνουν όλα μαζί. Δεν αγχώθηκα, το έζησα πάρα πολύ, πήγα διακοπές το καλοκαίρι, γύρισα, βέβαια είχα βοήθεια και είπα "πάρτα όλα, οργάνωσέ τα και εγώ απλά θα έρθω".»!

evagelia_siriopoulou_official_1698072707_3219989713527091050_1582717441.jpg

Και συνέχισε λέγοντας η ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί και τη δεύτερη σεζόν στον Παράδεισο των Κυριών: «Έκανα δύο ραντεβού για το νυφικό, το ένα πώς το ήθελα, το άλλο έκανα πρόβα και είπα ευχαριστώ πολύ. Είχα ανθρώπους που εμπιστεύθηκα και ήξερα ότι θα γίνουν όλα ωραία. Περάσαμε καλά, το ευχαριστηθήκαμε αλλά δεν άλλαξε κάτι στη καθημερινότητά μας, είμαστε μαζί 13-14 χρόνια.»

siriopoulou.jpg

Και υπογράμμισε για τον γάμο της και τη βάφτιση του γιου της: «Ήταν ένα ωραίο πάρτι, περάσαμε υπέροχα και εννοείται το θέλαμε. Ο μικρούλης ήταν πολύ καλά δεν έκλαψε, ήταν όλα τέλεια, ευχαριστήθηκε.».

Όσον αφορά τον μικρό Νικλόλα, ειπε: «Λέμε λεξούλες, επικοινωνουμε τέλεια, τρέχουμε από πίσω του, να έχουμε δύναμη και κουράγιο. Είναι φανταστικός, ένα υπέροχο παιδάκι και μου αρέσει πολύ να περνάω χρόνο μαζί του».

«Είμαι του προγράμματος και για το φαγητό κα γενικά, είμαι συγκεκριμένη, όλα γίνονται με πρόγραμμα αλλά έτσι λειτουργώ εγώ, έτσι είμαι ήρεμη» κατέληξε η ηθοποιός.

Δείτε όσα είπε παρακάτω αλλά και την gallery με υπέροχες φωτογραφίες από τον γάμο της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved