Θάνος Λέκκας: «Η διαχείριση του προσώπου μου δημόσια με κάνει να νιώθω άβολα»

Θάνος Λέκκας

Showbiz

Θάνος Λέκκας: «Η διαχείριση του προσώπου μου δημόσια με κάνει να νιώθω άβολα»

Για την μεγάλη αποδοχή της σειράς Το Ναυάγιο αλλά και για τον λόγο που δεν έχει social media, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Θάνος Λέκκας.

Η σειρά χαίρει μεγάλης αποδοχής από το τηλεοπτικό κοινό. Πώς το εκλαμβάνεις εσύ;

Ο τρόπος που μου έρχεται εμένα αυτό είναι από τους συνεργάτες μου, που συζητάμε τις σκηνές που προβάλλονται. Και από ανθρώπους καθημερινά. Όπως όταν ήμουν στο σούπερ μάρκετ και ήρθε μία κυρία και μου έδωσε συγχαρητήρια. Χαίρομαι πολύ, αλλά και ντρέπομαι βαθιά. Κοκκινίζω. Εύχομαι να μπορέσω να εμβαθύνω περισσότερο σε αυτό που κάνω, γιατί είναι όντως πρόκληση και όντως μου αρέσει πολύ ο ρόλος του Μιχάλη, και οι σκέψεις και οι αντιδράσεις του, και με βοηθούν να αντιμετωπίζω κι εγώ θέματα.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δέχεσαι εξαιρετικές κριτικές για τις ερμηνείες σου. Τα παρακολουθείς;

Μου τα στέλνουν. Δεν τα παρακολουθώ, δεν έχω σόσιαλ

thanos-lekkas-(9).jpg

Θάνος Λέκκας

Η δουλειά σου δεν είναι αλληλένδετη με αυτά;

Η δουλειά μου ξεκάθαρα δεν είναι αλληλένδετη με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η δουλειά μου είναι άλλη, να παίζω τον Μιχάλη. Η προώθηση, η προβολή μου και το πώς θα κινούμαι και θα είμαι στο μυαλό των ανθρώπων για να έρθουν να μας δουν στο θέατρο και να ανοίγουν την τηλεόραση για να μας παρακολουθήσουν είναι άλλο κομμάτι. Η διαχείριση του προσώπου μου δημόσια με κάνει να νιώθω άβολα. Θεωρώ ότι το κάνω με τη δουλειά μου. Οι συνεργασίες που επιλέγω, οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι και ο τρόπος που το κάνω είναι από μόνο του ένα σήμα τού ποιος είμαι. Δεν νιώθω ότι πρέπει να μπω στη διαδικασία να διαχειριστώ την κοινωνική δικτύωση, η οποία με κάνει να ντρέπομαι και να νιώθω ανασφάλεια. Βέβαια, υπάρχω σε αυτά, γιατί κάποιος άλλος το κάνει για εμένα. To MEGA, μέσα από τους δικούς του λογαριασμούς, και οι συνάδελφοί μου. Αν βρεθώ σε μία δουλειά που έπρεπε να διαφημιστεί και δεν είχε κανένας σόσιαλ μίντια, θα βρω τον τρόπο να φτιάξω κάτι τέτοιο και να το διαφημίσω. Πιστεύω στους ανθρώπους και στην καλή δουλειά και αυτό θέλω να προβληθεί»

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved