Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Θεατρική έξοδος με σικ εμφάνιση - Πού τη συναντήσαμε;
ndpphoto@gmail.com
Showbiz

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Θεατρική έξοδος με σικ εμφάνιση - Πού τη συναντήσαμε;

Γοητευτική και με σικ εμφάνιση η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της, μαγνήτισε τα βλέμματα με την υπέροχη εμφάνισή της.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο θέατρο Αλκυονίς οπού και παρακολούθησε την πρεμιέρα της παράστασης "Felicita" με πρωταγωνιστές την Μυρτώ Αλικάκη και τον Γιάννη Σοφολόγη.

Για την θεατρική της έξοδο η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη επέλεξε ένα μάξι μαύρο φόρεμα στο οποί έδωσε «ένταση» με ένα απίθανο κόσμημα στο λαιμό. Αμέσως μετά το τέλος της παράστασης πόζαρε χαμογελαστή στο πλευρό της Ιωάννας Παππά αλλά και του πρωταγωνιστή, Γιάννη Σοφολόγη.

Δες την στη gallery

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη και ο Βασίλης Μπισμπίκης υπήρξαν μαζί και πορεύτηκαν στη ζωή για περίπου 15 χρόνια. Όμως, πριν από περίπου δύο χρόνια οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη μεταξύ τους σχέση, έχοντας όμως συμφωνήσει πως ο γιος τους, που ήρθε στον κόσμο το 2012, θα είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Από τότε οι δύο γονείς έχουν αφοσιωθεί στην ανατροφή του μονάκριβού τους που κάθε μέρα που περνάει τούς κάνει όλο και πιο περήφανους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved