Η Τζένη Κατσίγιαννη στο gossip-tv: «Ο πατέρας μου πριν φύγει από τη ζωή, μου ζήτησε να...»
Showbiz

Η Τζένη Κατσίγιαννη στο gossip-tv: «Ο πατέρας μου πριν φύγει από τη ζωή, μου ζήτησε να...»

Τζένη Κατσίγιαννη - Αποτελεί αναμφισβήτητα, την πρώτη «κυρία» του δημοτικολαικού τραγουδιού, με τις live εμφανίσεις της, τόσο στα γνωστά και αγαπητά πανηγύρια, όσο και στις αθηναϊκές πίστες, να είναι sold out, καταφέρνοντας χρόνια τώρα, να χτίσει το δικό της δυνατό όνομα στην μουσική σκηνή!

Κόρη του «βασιλιά» του δημοτικού τραγουδιού, Φώτη Κατσίγιαννη, συνεχίζει άξια, την οικογενειακή μουσική ιστορία. Το πρόσφατο τραγούδι της με τίτλο «Daba Duba», κατάφερε να αγαπηθεί από τον κόσμο, όπως και το «Τάμα Τα μαθες». Η Τζένη Κατσίγιαννη εμφανίζεται στο Cabana live stage, μαζί με τον Ζαφείρη Μελά και την Σάσα Μπάστα.

Πως είναι αυτή η περίοδος για εσάς; Σε ποια φάση σας βρίσκουμε;

Αυτή την περίοδο, προσπαθώ να τα συντονίσω όλα. Αρχικά παλεύω να βρω λίγο χρόνο να ξεκουράζομαι γιατί το καλοκαίρι ήταν πολύ απαιτητικό, με πάρα πολλές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, δόξα τον Θεό, ενώ ταυτόχρονα είμαι, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, μαζί με τον Ζαφείρη Μελά, την Σάσα Μπάστα, και νέα ταλαντούχα παιδιά στο Cabana live stage. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την συνεργασία, και παρουσιάζουμε, το πιο αυθεντικό πρόγραμμα διασκέδασης.

Μιλήστε μας για τις πιο σημαντικές επιτυχίες σας; Ποιο από τα τραγούδια σας αγαπάτε περισσότερο;

Mία από τις σημαντικότερες επιτυχίες, που κέρδισε το κοινό από την πρώτη μέρα, που κυκλοφόρησε ήταν το «Τάμα Τάμαθες», του Μιχάλη Τουρατζίδη και του Αργύρη Αράπη. Πριν από έναν μήνα περίπου, κυκλοφόρησε και το Daba Duba, επίσης του Μιχάλη Τουρατζίδη και σε στίχους της Jenny Tsiko. Τραγούδια μου , που επίσης αγαπώ, είναι αυτά, που αρέσουν πρώτα στο κοινό, και μου τα ζητάνε σε κάθε live μου, όπως «Ο γιατρός», το «Κοίτα τι έκανες», «Με με ρωτάτε γιατί πίνω», «Ποια καλοκαίρια να ξεχάσω», και άλλα.

KATSIGIANNH-KONTINO.jpeg

Όμορφα παιδικά χρόνια;

Όχι μόνο όμορφα, αλλά πολύ παραπάνω. Οι πιο όμορφες αναμνήσεις μου, είναι από τα παιδικά μου χρόνια. Όσο μεγαλώνω τα νοσταλγώ πιο πολύ και όταν τα σκέφτομαι, πάντα συγκινούμαι.

Η οικογένεια, σας ενθάρρυνε όταν τους ανακοινώσατε πως θα ασχοληθείτε με το τραγούδι;

Δεν τους το ανακοίνωσα, ποτέ επίσημα. Απλά το είχα δηλώσει, από πολύ μικρή ηλικία και δεν το πίστευαν, ή δεν ήθελαν να το πιστέψουν, ότι θα το κάνω. (γέλια)… Οπότε, η ενθάρρυνση, ήρθε μετά !

Συναντήσατε δυσκολίες στα πρώτα σας βήματα;

Ιδιαίτερες δυσκολίες στα πρώτα μου βήματα, δεν συνάντησα, και αυτό γιατί ξεκίνησα δίπλα στον αδερφό μου, Γιάννη Κατσίγιαννη, ο οποίος είχε ήδη, μία πάρα πολύ καλή πορεία στον χώρο, και ένα όνομα. Η μόνη δυσκολία, ήταν η προσαρμογή και η γνωριμία με τη νύχτα, και στην ηλικία που ήμουν εγώ τότε, δεν ήταν εύκολο, να διαχειριστώ κάποιες καταστάσεις, που για μένα, ήταν πρωτόγνωρες.

KATSIGIANNH.jpeg

Ποια είναι η συμβουλή που σας είχε δώσει ο πατέρας σας Φώτης Κατσίγιαννης και πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε στην δική σας πορεία;

Ο πατέρας μου, λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή, μου ζήτησε να μου πει κάτι. (Με αυτό τον τρόπο που είχε, ναι μεν αυστηρό, αλλά ταυτόχρονα, τόσο γλυκό και στοργικό, έχοντας πάντα, έναν όμορφο τρόπο, να μας περνάει το μήνυμα). Μου λέει λοιπόν. Επειδή εσύ, έχεις σκοπό να γίνεις τραγουδίστρια και σου αρέσει πολύ, θέλω να ξεκινήσεις, μόνο με τον αδερφό σου, να το κάνεις σιγά σιγά, να δεις τα πράγματα πώς είναι, και να έχεις τα μάτια σου 14, γιατί δεν είναι, εύκολο επάγγελμα. Αυτή ήταν μία από τις σημαντικότερες συμβουλές του, μαζί και με άλλες πολλές, που γενικά τις είχα, και τις έχω, πρότυπο στην ζωή μου.

Η σύγκριση σας φόβισε;

Δεν με φόβισε, ούτε με πειράζει, είτε με συγκρίνουν με το καλύτερο, είτε με τον χειρότερο. Ο κάθε άνθρωπος, έχει τα δικά του χαρίσματα, και δεν νομίζω, ότι υπάρχει και λόγος να συγκρίνουμε, ποιος είναι τι, και πως το κάνει . Όλοι έχουμε τον ρόλο μας, και την αξία μας, σε ότι και αν κάνουμε στη ζωή μας.

katsigianni9.jpg

Είναι αλήθεια ότι οι τραγουδιστές των πανηγυριών είναι ακριβοπληρωμένοι;

Ακριβοπληρωμένος, μπορεί να είναι οποιοσδήποτε τραγουδιστής, όχι μόνο των πανηγυριών συγκεκριμένα. Θα πω, ότι είναι καλά πληρωμένοι, και όχι ακριβοπληρωμένοι. Γιατί σε ένα πανηγύρι, παίζει ρόλο, το όνομα του καλλιτέχνη, οπότε αυτομάτως, έχει την ευθύνη της επιτυχίας. Από την στιγμή λοιπόν, που με έναν ή δύο καλλιτέχνες, (χωρίς σπόνσορες και χορηγούς, μόνο με την δυναμική του ονόματός τους), και φυσικά την παρουσία του κόσμου που τους ακολουθεί, πετύχει ένα πανηγύρι, τότε θα ανταμειφθεί και ο τραγουδιστής.

Τι γεύση σας άφησε η τηλεόραση; Θα θέλατε να εμφανιστείτε κάποια στιγμή και ως κριτής σε κάποιο show ταλέντων;

Το Just The 2 of us, ήταν κάτι πολύ ενδιαφέρον, και μου άφησε μία πολύ γλυκιά εμπειρία. Περάσαμε όμορφα, γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους, και με κάποιους από αυτούς, έχω κρατήσει επαφή, και χαίρομαι για αυτό. Δεν θα ήθελα να βρεθώ ως κριτής, σε κάποιο talent show , γιατί είμαι άνθρωπος, που και κάτι να μην μου αρέσει, δεν θα το κρίνω, ποτέ αρνητικά. Οπότε και πρόταση να μου γίνει, θα πάω μόνο για ενθάρρυνση και στήριξη, και όχι, για να κρίνω την πορεία και τα όνειρα, ενός παιδιού.

Ποιο τραγούδι θα αφιερώνατε στον σύζυγό σας;

Της Ελένης Βιτάλη, το «Από που να αρχίσω, για να σε αγαπώ»!

Τα σχέδια σας;

Επαγγελματικά σχέδια πολλά. Τα υπόλοιπα, τα ξέρει ο Θεός.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved