Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο «Μηνάς», η «Ζουζού» και ο «Βαγγέλης» αποκαλύπτουν για τη σειρά
Showbiz

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο «Μηνάς», η «Ζουζού» και ο «Βαγγέλης» αποκαλύπτουν για τη σειρά

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Ελισάβετ Οικονόμου βρέθηκαν στα γυρίσματα της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και ο Αντώνης Αντωνίου, η Μαρία Κατσανδρή και ο Κώστας Μπάρας μίλησαν για τους ρόλους τους και τη συμμετοχή τους στη σειρά.

Ο Αντώνης Αντωνίου, ο αγαπημένος μας Μηνάς, αρχικά είπε πως «Είναι δέκα και κάτι χρόνια, έντεκα δεν κλείσαμε ακόμα, αλλά περπατάμε στα έντεκα. Ωραία είναι, πολύ καλά» και συνέχισε λέγοντας πως «η επιτυχία της Μουρμούρας οφείλεται στο δέσιμο που έχουμε μεταξύ μας, στο γεγονός ότι είμαστε μια οικογένεια και το χαιρόμαστε πάρα πολύ και αυτό νομίζω περνάει και στον κόσμο, περνάει και στο γυαλί και περνάει και μέσα μας».

Antwnhs-Antwnioy.jpg

Όσον αφορά στην Ζουζού: «Υπάρχει μια πολιορκία, υπάρχει μια άμυνα, υπάρχει μια αντεπίθεση. Είναι μια μπερδεμένη κατάσταση που ελπίζω σιγά σιγά να ξεμπερδευτεί και να γίνει κάτι καλό».

Εντελώς ανατρεπτικός ρόλος για την Μαρία Κατσανδρή. Η Ζουζού, ιδιοκτήτρια γραφείου τελετών που έχει βάλει στο μάτι τον Μηνά. Η ίδια λέει χαρακτηριστικά: «Δεν τον έχει βάλει στο μάτι. Τον σ

Maria-Katsandrh.jpg

υμπαθεί πάρα πολύ, την ενδιαφέρει επί της ουσίας αυτός ο άνθρωπος… Δεν ξέρω αν η Ζουζού θα γίνει η αντικαταστάτρια της Βούλας στην καρδιά του Μηνά…».

Για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά: «Τον δέχτηκα με μεγάλη μου χαρά. Μεγάλη χαρά και επειδή είμαι στη Μουρμούρα γιατί μου άρεσε και έλεγα πριν από χρόνια αχ τι ωραία θα ήταν να ήμουν κι εγώ εκεί».

Για τη συνεργασία της με τον Αντώνη Αντωνίου: «Εκτιμάμε ο ένας τον άλλο, αγαπάμε ο ένας τον άλλο... Μας έχουν πιάσει τα γέλια στην πρόβα».

Κώστας Μπάρας, ο αγαπημένος μας Βαγγέλης Στρατέλης. Παραμένει στο σπίτι του Μηνά; «Δεν το κουνάει ρούπι. Ή εκεί ή διαφορετικά αν φύγει σημαίνει ότι τον έχουν μαζέψει πάλι και έχει πάει φυλακή στο Ηράκλειο μάλλον».

Kwstas-Mparas.jpg

Για την επιτυχία της Μουρμούρας τόσα χρόνια, αναφέρει: «Θα απαντήσω ως θεατής. Είναι ότι ένιωθα ανθρώπους πραγματικούς, δικούς μου και ατάκες και διαλόγους πανέξυπνους, υπέροχους. Πραγματικά είμαι πάρα πολύ τυχερός που είμαι μέρος αυτής της ιστορίας».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved