Κάτια Νικολαΐδου: Το ηχητικό μήνυμα που έστειλε λίγες ημέρες πριν τον θάνατό της
Showbiz

Κάτια Νικολαΐδου: Το ηχητικό μήνυμα που έστειλε λίγες ημέρες πριν τον θάνατό της

Στη θλίψη βύθισε τον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο η απώλεια της Κάτια Νικολαΐδου

Στην πολύχρονη μάχη της με τον καρκίνο ένας από τους ανθρώπους που δεν έφυγαν λεπτό από κοντά της, ο αδερφικός της φίλος, Δημήτρης Στρέπκος.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου, ο σχεδιαστής αποκάλυψε ανάμεσα σε άλλα το ηχητικό μήνυμα που του έστειλε 15 μόλις ημέρες πριν φύγει από τη ζωή.

1699518417828-89255096-katia-nikolaidou-2.webp

Κάτια Νικολαϊδου

«Μου έστειλε ένα ηχητικό μήνυμα πριν από 15 μέρες, δεν μπορούσε να μιλήσει καθαρά γιατί το πρόβλημα στον λαιμό: “Ετοίμασε τα ρούχα μου λέει θα κάνουμε νέο shooting, έχω χάσει λίγο βάρος, αλλά θα χωράω τέλεια στα ρούχα σου”», του είχε πει. Ο ίδιος μίλησε για τη στενή τους σχέση ενώ όπως είπε στην τελευταία της κατοικία η Κάτια θα φορέσει μια από τις δημιουργίες του.

«Ενημερώνω όσες κ όσους δεν έχω προλάβει ότι η κηδεία της αγαπημένης μου αδερφής Κάτιας Νικολαιδου θα γίνει την Δευτέρα 13/11/23 στις 11 το πρωί στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου – Θα ήθελα επίσης να σας ενημερώσω για όσους θέλουν … αντί για στεφάνι θα υπάρχει ο σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο Ελπίδα για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο. Θα ήταν μεγάλη χαρά και επιθυμία της αδερφής μου», αναφέρει ο Τάκης Νικολαΐδης σε ανάρτησή του για την κηδεία της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved