Showbiz

Κάτια Νικολαΐδου: Το ηχητικό μήνυμα που έστειλε λίγες ημέρες πριν τον θάνατό της

Στη θλίψη βύθισε τον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο η απώλεια της Κάτια Νικολαΐδου

Στην πολύχρονη μάχη της με τον καρκίνο ένας από τους ανθρώπους που δεν έφυγαν λεπτό από κοντά της, ο αδερφικός της φίλος, Δημήτρης Στρέπκος.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου, ο σχεδιαστής αποκάλυψε ανάμεσα σε άλλα το ηχητικό μήνυμα που του έστειλε 15 μόλις ημέρες πριν φύγει από τη ζωή.

Κάτια Νικολαϊδου

«Μου έστειλε ένα ηχητικό μήνυμα πριν από 15 μέρες, δεν μπορούσε να μιλήσει καθαρά γιατί το πρόβλημα στον λαιμό: “Ετοίμασε τα ρούχα μου λέει θα κάνουμε νέο shooting, έχω χάσει λίγο βάρος, αλλά θα χωράω τέλεια στα ρούχα σου”», του είχε πει. Ο ίδιος μίλησε για τη στενή τους σχέση ενώ όπως είπε στην τελευταία της κατοικία η Κάτια θα φορέσει μια από τις δημιουργίες του.

«Ενημερώνω όσες κ όσους δεν έχω προλάβει ότι η κηδεία της αγαπημένης μου αδερφής Κάτιας Νικολαιδου θα γίνει την Δευτέρα 13/11/23 στις 11 το πρωί στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου – Θα ήθελα επίσης να σας ενημερώσω για όσους θέλουν … αντί για στεφάνι θα υπάρχει ο σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο Ελπίδα για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο. Θα ήταν μεγάλη χαρά και επιθυμία της αδερφής μου», αναφέρει ο Τάκης Νικολαΐδης σε ανάρτησή του για την κηδεία της.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved