Δημήτρης Στρέπκος: Νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική από τον Μάιο... Η Κάτια πίστευε ότι θα το νικήσει

Ο Δημήτρης Στρέπκος με την Κάτια Νικολαΐδου.

Showbiz

Δημήτρης Στρέπκος: Νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική από τον Μάιο... Η Κάτια πίστευε ότι θα το νικήσει

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί, εκτός από την οικογένειά της και ο καλός φίλος της Κάτιας Νικολαΐδου Δημήτρης Στρέπκος, ο οποίος ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή. 

Μιλώντας στην εκπομπή Γεια σου, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας είπε μεταξύ άλλων ότι: «είναι δύσκολο γιατί ήταν μια διαδικασία πολλών μηνών. Οπότε είναι δύσκολο το να αντιμετωπίσεις το τελείωμα. Ξέρεις ότι θα γίνει αλλά, όταν γίνεται, είναι φρικιαστικό».

katia-nikolaidou.png

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Είχε ξεκινήσει το 2000 αυτό, με το λέμφωμά της, αλλά η νόσος ερχόταν και έφευγε, Νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική από τον Μάιο και το ωραίο είναι ότι πήγαινε καλά σε μια φάση και είχα πιστέψει και 'γω ότι θα το ξεπεράσει».

Και κατέληξε λέγοντας: «Η Κάτια πίστευε ότι θα το νικήσει. Είχαμε καθημερινή επικοινωνία και λέγαμε ότι θα πάμε στη Νέα Υόρκη, θα φορέσουμε ρούχα αλλά δεν είχε ειπωθεί ποτέ η λέξη «τέλος». Ήταν άλλη μια δοκιμασία.

Στη γιορτή μου μού έστειλε ένα πολύ ωραίο ηχητικό μήνυμα, αν και δεν μπορούσε να μιλήσει καλά γιατί είχε το πρόβλημα στο λαιμό. Κανονικά ήταν online, έκανε likes, έμπαινε μέσα στα stories γιατί η Κάτια ήταν ζωή. Με είχε κάνει να πιστέψω ότι θα το ξεπεράσει».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved