Snik: Το ταξίδι στο Παρίσι, το δείπνο σε γκουρμέ εστιατόριο αξίας 709 ευρώ & η δεσμίδα με τα 50ρικα
Showbiz

Snik: Το ταξίδι στο Παρίσι, το δείπνο σε γκουρμέ εστιατόριο αξίας 709 ευρώ & η δεσμίδα με τα 50ρικα

Τη χλιδάτη ζωή του εκτός Ελλάδας επιδεικνύει ο Snik μέσα από το πρώτο του βίντεο που ανέβασε στο Vlog από το μαγικό και ρομαντικό Παρίσι. 

Ο γνωστός τράπερ σε αυτό το πρώτο βίντεο που ανέβασε, μας μεταφέρει στην πιο χλιδάτη εκδοχή διακοπών στο υπέροχο Παρίσι.

Ο Snik μαζί με τη σύντροφό του Marta και την παρέα του διέμεναν σε ένα από τα πολυτελέστερα και πιο ακριβά ξενοδοχεία στην Πόλη του Φωτός που είχε για θέα του τον πύργο του Άιφελ.

Το πρώτο βράδυ που μας ξενάγησε στο Παρίσι, ο γνωστός τράπερ δείπνησε σε ένα από τα πιο ακριβά γκουρμέ εστιατόρια της πόλης παραγγέλνοντας Γαλλικές σπεσιαλιτέ όπως σαλιγκάρια, ταρτάρ, πατάτες τηγανιτές ενώ παρήγγειλε και έξι cocktails!

Και όταν ήρθε η ώρα να πληρώσει, έδειξε τον λογαριασμό των 709 ευρώ που κλήθηκε να πληρώσει που ναι μεν του φάνηκε λίγο... τσιμπημένος, όμως στη συνέχεια έβγαλε το πορτοφόλι του με τις δεσμίδες χαρτονομισμάτων των 50 ευρώ που άρχισε να πληρώνει.

Μαζί με τη σύντροφό του μετακινούνταν στο Παρίσι με πολυτελές αμάξι ενώ το επόμενο πρωί πλήρωσαν 420 ευρώ για room service στο πανάκριβο πολυτελές ξενοδοχείο.

Η παρέα μάλιστα βρέθηκε και σε πάρκο διασκέδασης και ψυχαγωγίας στο Παρίσι ενώ επισκέφτηκαν και την αψίδα του Θριάμβου στα Ηλίσια Πεδία.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved