Σπύρος Φωκάς: «Ραγίζει καρδιές» η ανάρτηση της θετής του κόρης - «Μας την έκανε ο μπαμπάς…»
Showbiz

Σπύρος Φωκάς: «Ραγίζει καρδιές» η ανάρτηση της θετής του κόρης - «Μας την έκανε ο μπαμπάς…»

Μία ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η η θετή κόρη του Σπύρου Φωκά, Κωνσταντίνα.

Ο σπουδαίος ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή (10/11) και η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή από την σύζυγό του, Λίλιαν, με ανάρτησή της στο Facebook, στην οποία έγραψε «Καλή αντάμωση Σπύρο μου».

fokas-(8).jpg

Η συγκινητική ανάρτηση της θετής του, κόρης, Κωνσταντίνας.

«Μας την έκανε ο μπαμπάς… Καλό ταξίδι» έγραψε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Φωκά, στη λεζάντα της φωτογραφίας της με τον πατέρα της.

Δείτε την εικόνα στην παρακάτω Gallery:

Η Κωνσταντίνα είναι κόρη της συζύγου του Σπύρου Φωκά την οποία ο ίδιος ο ηθοποιός αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή.

«Τον νιώθω 100% μπαμπά μου, γιατί είναι πολύ καλός και είμαστε ιδιαίτερα τυχεροί που τον έχουμε στη ζωή μας. Είναι ένας απλός, έξυπνος και με πολλή ενέργεια άνθρωπος. Και παρ’ ότι στην αρχή υπήρξε ένα άγχος και μια αγωνία μεταξύ μας, δεν αργήσαμε να αναπτύξουμε χημεία. Γι’ αυτό και σήμερα είμαστε οικογένεια και συζητάω τους προβληματισμούς μου μαζί του. Μάλιστα, αυτό που κρατάω από εκείνον είναι το να πιστεύω πάντα στον εαυτό μου… Είναι περισσότερο προστατευτικός. Μπορώ να σου πω ότι μαζί τα συζητάμε όλα και πολλές φορές μου δίνει λύσεις σε κάποια θέματα που εγώ δεν τολμώ να τις σκεφτώ καν. Θαυμάζω το πόσο ανοιχτό μυαλό είναι», είχε δηλώσει για τον Σπύρο Φωκά η Κωνσταντίνα σε παλαιότερη συνέντευξη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved