Λάουρα Νάργες: Αυτό είναι το παραμυθένιο παιδικό δωμάτιο του Αλέξανδρου
Showbiz

Λάουρα Νάργες: Αυτό είναι το παραμυθένιο παιδικό δωμάτιο του Αλέξανδρου

Η Λάουρα Νάργιες μας έδειξε το παιδικό δωμάτιο του γιου της, Αλέξανδρου το οποίο είναι βγαλμένο από τη... ζούγκλα.

Η Λάουρα δημοσίευσε υπέροχα στιγμιότυπα από το δωμάτιο του μικρού και σχολίασε μεταξύ άλλων στο Instagram της: «Για να δημιουργηθεί αυτός ο ξεχωριστός για εμάς παράδεισος έβαλαν διάφοροι άνθρωποι το χεράκι τους και τους ευχαριστώ από καρδιάς! Ο μικρός μας αισθάνεται τέλεια και δεν δυσκολεύτηκε στιγμή εδώ και μήνες να κοιμάται μόνος του - και πολλές φορές μάλιστα σερί 👊🏼😍🙌🏻 (εγώ δυσκολεύομαι που κοιμάται μια πόρτα μακριά μου 🙃) 🦜🦧🐘».

Να σας θυμίσουμε ότι πρόσφατα ο Χρήστος Σαντικάι είχε πει πόσο έχει αλλάξει η ζωή του και της γυναίκας του, Λάουρα Νάργες: «Αλλάζω τις πάνες του παιδιού μου. Δηλώνω «μουσικός χαζομπαμπάς». Ο γιος μου μπορεί να πει έμενα «μαμά» και τη Λάουρα «μπαμπά». Η Λάουρα του μιλάει μόνο γερμανικά κι εγώ ελληνικά. Είμαι ερωτευμένος με τον γιο μου. Δεν μπορώ να σας πω αν θα παντρευτώ γιατί μπορεί να προδοθώ».

lauranarjes_1692460389_3172910176796843848_186538015.jpg

Και είχε τονίσει: «Η Λάουρα είναι Γερμανίδα μάνα. Δεν υπάρχει υγιές ζευγάρι που να μην έχει περάσει κρίσεις στη σχέση του. Θέλω η Λάουρα να είναι όπως Θέλει η ίδια, θα είμαι πάντα δίπλα της. Θα ήθελα μία κόρη. Αν είμαι τώρα χαζομπαμπάς με τον γιο μου, αν έρθει η κόρη θα είμαι βλάκας, εντελώς. Συγκινητική στιγμή της καριέρας μου ήταν όταν μου έδωσε ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος μία επιστολή και ένιωσα τον Θεό πιο κοντά μου. Όταν ήμουν έφηβος με ενοχλούσε που με είχαν ταυτίσει με τους εκκλησιαστικούς ύμνους που τραγουδούσα».

Δείτε στην παρακάτω gallery το υπέροχο παιδικό δωμάτιο που είναι βγαλμένο από τη ζούγκλα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved