«Εγώ δεν ξέρω κανένα παθόμετρο» - Η απάντηση του Γιαννόπουλου στον Σχίζα για την Παναγιώταρου
Showbiz

«Εγώ δεν ξέρω κανένα παθόμετρο» - Η απάντηση του Γιαννόπουλου στον Σχίζα για την Παναγιώταρου

Happy Day: Στις δηλώσεις που είχε κάνει ο Στάθης Σχίζας για τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και είχε αναφερθεί στον Αριστομένη Γιαννόπουλο, απάντησε ο ίδιος.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο νικητής του Survivor είχε πει πριν από λίγες ημέρες: «Έχω κουραστεί πάρα πολύ να με ρωτάτε συνέχεια για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και συνεχίζετε να ρωτάτε... Με τον κύριο Γιαννόπουλο κρατάει σχέσεις, με εμένα δεν κρατάει γιατί θεωρώ ότι εμείς είχαμε και μια πιο έντονη σχέση».

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του Alpha είπε:

«Δεν ξέρω κανένα παθόμετρο, κάτι αντικειμενικό για το θέμα του πάθους. Γι’ αυτό, μπορείτε να ρωτήσετε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ή τον Στάθη Σχίζα τι εννοεί. Δε με ενόχλησε αυτό. Δεν ασχολούμαι καθόλου. Ο καθένας τα λέει, όπως τα αντιλαμβάνεται, δεν έχω να πω κάτι γι΄αυτό. Δεν έχω κανένα συναίσθημα, ούτε με προσβάλλει, ούτε τίποτα, μου είναι αδιάφορο».

giannopoylos.jpeg

Και συνέχισε: «Όταν τελειώνει κάτι, προχωράς στο μέλλον. Είναι λίγο αρρωστημένο να μένεις κολλημένος στο παρελθόν γιατί δε σε αφήνει να κάνεις βήματα προς το μέλλον. Και ό,τι κάνεις στο μέλλον μετά, είναι μισό. Για μένα αυτό που είπε ο Στάθης, δεν εμπεριέχει τίποτα, ούτε σύγκριση. Δε με απασχολεί το θέμα. Δε συγκρίνω καμία μου σχέση με προηγούμενη. Κάθε μου σχέση είναι αυτοτελής, αυτόνομη, μοναδική. Με τον Στάθη δε μιλάμε. Με την Αλεξάνδρα έχουμε καλή επικοινωνία».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Happy Day:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved