Κάτια Νικολαΐδου: Στιγμές οδύνης και πόνος στην κηδεία της - Συντετριμμένοι η μητέρα & ο αδερφός της
Showbiz

Κάτια Νικολαΐδου: Στιγμές οδύνης και πόνος στην κηδεία της - Συντετριμμένοι η μητέρα & ο αδερφός της

Η Κάτια Νικολαΐδου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών, μετά από χρόνια μάχη με τον καρκίνο και σήμερα φίλοι και συγγενείς ήταν προγραμματισμένο να της πουν το τελευταίο αντίο.

Το gossip-tv.gr πρώτο σας είχε ενημερώσει για το πότε θα γίνει η κηδεία της ωστόσο λεπτομέρειες έδωσε ο αδερφός της, Τάκης μέσα από ανάρτησή του αποκαλύπτοντας μάλιστα και την επιθυμία της ηθοποιού.

«Ενημερώνω όσες κ όσους δεν έχω προλάβει ότι η κηδεία της αγαπημένης μου αδερφής Κάτιας Νικολαιδου θα γίνει την Δευτέρα 13/11/23 στις 11 το πρωί στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Θα ήθελα επίσης να σας ενημερώσω για όσους θέλουν … αντί για στεφάνι θα υπάρχει ο σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο Ελπίδα για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο. Θα ήταν μεγάλη χαρά και επιθυμία της αδερφής μου», είχε γράψει ο Τάκης Νικολαΐδης.

nikolaidis.webp

H ανάρτηση για την κηδεία της ηθοποιού.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, ήταν στο σημείο και η δημοσιογράφος μετέδωσε όλο το ρεπορτάζ. Πριν τις 11:00 έφτασε στο σημείο ο αδερφός της ηθοποιού, Τάκης, με τη μητέρα τους. Μόλις η μητέρα της είδε την σωρό της κόρης της, εκτυλίχθηκαν στιγμές οδύνης.

Λίγη ώρα μετά, άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, βρέθηκαν εκεί για να πουν το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη τους Κάτια. Μεταξύ αυτών που είδαμε εκεί ήταν ο Θοδωρής Κατσαφάδος, η Μαριλού Κατσαφάδου, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Δημήτρης Στρέπκος και πολλοί άλλοι.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Super Κατερίνα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved