Καρράς: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με την οικογένειά του - Οι ευχές των καλλιτεχνών
Καρράς: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με την οικογένειά του - Οι ευχές των καλλιτεχνών
Showbiz

Καρράς: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με την οικογένειά του - Οι ευχές των καλλιτεχνών

O Βασίλης Καρράς χθες, 12 Νοεμβρίου είχε τα γενέθλιά του. Αυτά τα γενέθλια ήταν διαφορετικά λόγω της περιπέτειας υγείας του και τα γιόρτασε με την οικογένειά του.

Ο τραγουδιστής γιόρτασε τα γενέθλιά του με την κόρη και τη σύζυγό του.

Ο Βασίλης Καρράς έγινε 70 χρονών και φίλοι και συνεργάτες του μίλησαν στο Πρωινό και του έστειλαν τις πιο θερμές ευχές τους.

Η Λίτσα Διαμάντη, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Λευτέρης Πανταζής, η Μελίνα Ασλανίδου και η Κωνσταντίνα του ευχήθηκαν για τα γενέθλιά του.

karras-(1).jpg

Ο Βασίλης Καρράς έγινε 70 χρονών

Η Λίτσα Διαμάντη είπε: «Του εύχομαι να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια, να έχει υγεία γιατί το αξίζει, γιατί είναι ένας από τους καλύτερους συναδέρφους που έχω συνεργαστεί και τον αγαπώ πολύ…»

Η Πίτσα Παπαδοπούλου του ευχήθηκε: «Να είναι καλά. Του εύχομαι περαστικά μέσα από την καρδιά μου. Να γίνει καλά και να τον έχουμε κοντά μας…»!

Ο Στέλιος Ρόκκος είπε στο Πρωινό: «Να γυρίσει γρήγορα κοντά μας γερός και ορεξάτος… Έχω μιλήσει μαζί του, όχι τώρα τελευταία, επειδή τον ξέρω πολύ καλά, είναι περήφανος άνθρωπος και δεν θέλει… ξέρει ότι τον νοιαζόμαστε.»!

karras-(2).jpg

Γιόρτασε τα γενέθλιά του με την οικογένειά του

Ευχές του έστειλαν και η Μελίνα Ασλανίδου και η Κωνσταντίνα που έχουν πει μαζί «Το δηλητήριο» αλλά και ο Λευτέρης Πανταζής ο οποίος προέβη σε μία αποκάλυψη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το πρωινό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved