Καρράς: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με την οικογένειά του - Οι ευχές των καλλιτεχνών
Showbiz

Καρράς: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με την οικογένειά του - Οι ευχές των καλλιτεχνών

O Βασίλης Καρράς χθες, 12 Νοεμβρίου είχε τα γενέθλιά του. Αυτά τα γενέθλια ήταν διαφορετικά λόγω της περιπέτειας υγείας του και τα γιόρτασε με την οικογένειά του.

Ο τραγουδιστής γιόρτασε τα γενέθλιά του με την κόρη και τη σύζυγό του.

Ο Βασίλης Καρράς έγινε 70 χρονών και φίλοι και συνεργάτες του μίλησαν στο Πρωινό και του έστειλαν τις πιο θερμές ευχές τους.

Η Λίτσα Διαμάντη, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Λευτέρης Πανταζής, η Μελίνα Ασλανίδου και η Κωνσταντίνα του ευχήθηκαν για τα γενέθλιά του.

Ο Βασίλης Καρράς έγινε 70 χρονών

Η Λίτσα Διαμάντη είπε: «Του εύχομαι να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια, να έχει υγεία γιατί το αξίζει, γιατί είναι ένας από τους καλύτερους συναδέρφους που έχω συνεργαστεί και τον αγαπώ πολύ…»

Η Πίτσα Παπαδοπούλου του ευχήθηκε: «Να είναι καλά. Του εύχομαι περαστικά μέσα από την καρδιά μου. Να γίνει καλά και να τον έχουμε κοντά μας…»!

Ο Στέλιος Ρόκκος είπε στο Πρωινό: «Να γυρίσει γρήγορα κοντά μας γερός και ορεξάτος… Έχω μιλήσει μαζί του, όχι τώρα τελευταία, επειδή τον ξέρω πολύ καλά, είναι περήφανος άνθρωπος και δεν θέλει… ξέρει ότι τον νοιαζόμαστε.»!

Γιόρτασε τα γενέθλιά του με την οικογένειά του

Ευχές του έστειλαν και η Μελίνα Ασλανίδου και η Κωνσταντίνα που έχουν πει μαζί «Το δηλητήριο» αλλά και ο Λευτέρης Πανταζής ο οποίος προέβη σε μία αποκάλυψη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το πρωινό

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved