Τάσος Ιορδανίδης: «Περίμενα πως θα είμαι κάπως έτσι με τα παιδιά, αλλά όχι τόσο χαζομπαμπάς»
Showbiz

Τάσος Ιορδανίδης: «Περίμενα πως θα είμαι κάπως έτσι με τα παιδιά, αλλά όχι τόσο χαζομπαμπάς»

Μέσα από τους ρόλους του, τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση, ο Τάσος Ιορδανίδης έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου.

Ο σημαντικότερος πρωταγωνιστικός ρόλος της ζωής του, όμως, είναι αυτός του πατέρα στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη σύντροφο της ζωής του, την ηθοποιό Θάλεια Ματίκα. Ως μπαμπάς, λοιπόν, αποδέχθηκε φέτος μια ακόμη πρόκληση, καθώς αποφάσισε να παρουσιάσει την εκπομπή «Μπαμπά-δες» στην ΕΡΤ.

tasos-iordanidis.jpg

«Τις πρώτες μέρες είχα πολύ τρακ. Είχα βουτήξει και ήμουν στα βαθιά. Μέρα με τη μέρα, αλλά και με τη βοήθεια τής ομάδας των "Μπαμπά-δων" αισθάνομαι ότι έχω βρει το κέντρο μου. Αισθάνομαι πολύ όμορφα που μέσα από την εκπομπή μπορώ να μαθαίνω καινούργια πράγματα», λέει ο Τάσος Ιορδάνίδης. Δίπλα του, σταθερός βράχος η σύζυγός του.

«Συμβουλεύουμε ο ένας τον άλλον, είμαστε οικογένεια. Έπαιξε ρόλο στο να πω "ναι" στους "Μπαμπά-δες". Όταν εγώ άρχισα να σκέφτομαι τι δουλειά έχω με την παρουσίαση, η Θάλεια μου είπε πως μου ταιριάζει πάρα πολύ».

Όταν γεννήθηκαν τα δύο παιδιά τους, ο Τάσος αγάπησε τον κόσμο λίγο περισσότερο. «Με γοητεύει η αθωότητά τους, γιατί μας υπενθυμίζει πως κάποτε υπήρξαμε και εμείς παιδιά. Όλη αυτή η έννοια του παιχνιδιού, το ότι ανακαλύπτουν τον κόσμο καθημερινά, με ενθουσιάζει. Περίμενα πως θα είμαι κάπως έτσι με τα παιδιά, αλλά όχι τόσο χαζομπαμπάς. Ευτυχώς που υπάρχει η σύζυγος και κάπως εξισορροπεί τα πράγματα». Και οι δύο νιώθουν τυχεροί που μπορούν να κάνουν αυτό που αγαπούν, χωρίς ιδιαίτερο κόστος για τα παιδιά τους.

matika-iordanidis-(13).jpg

«Εμείς έχουμε την τύχη να έχουμε μεγάλη βοήθεια από τις οικογένειές μας. Μία από τις κεντρομόλους δυνάμεις της σχέσης μας είναι και η δουλειά μας, μοιραζόμαστε τα ίδια ερεθίσματα, έχουμε την ίδια αισθητική και το ότι κάνουμε την ίδια δουλειά λειτουργεί θετικά».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved