Μακρυγιάννη: «Έχω άλυτα ζητήματα, δεν είμαι η ιδανική γυναίκα, η Barbie που θα βρει τον Ken...»
Showbiz

Μακρυγιάννη: «Έχω άλυτα ζητήματα, δεν είμαι η ιδανική γυναίκα, η Barbie που θα βρει τον Ken...»

Η Ντόρα Μακρυγιάννη φαίνεται να πατάει γερά στα πόδια της και να έχει το «γνώθι σ' αυτόν» τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Η ηθοποιός την οποία απολαμβάνουμε στη σειρά Μετά τη φωτιά, μιλάει για τον ρόλο που παίζει στη ζωή της ο έρωτας, για τα τυχόν σχέδια που έχει άμεσα ή στο μέλλον για γάμο και οικογένεια αλλά και για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τα πράγματα σε ό,τι έχει να κάνει με τα συναισθήματά της...

1696940423020-162713239-makrygianni.png

■ Στη ζωή σου τι ρόλο παίζουν ο έρωτας και η αγάπη;

«Φυσιολογικός άνθρωπος είμαι (σ.σ.: γέλια)! Δεν νομίζω ότι θα πει κάποιος «όχι» στον έρωτα και στη συντροφικότητα. Είναι υπέροχα συναισθήματα. Όταν σου έρθουν, καλώς να έρθουν, αλλά θα πρέπει και εσύ να τα αγκαλιάσεις. Γιατί μπορεί να σου έρθουν και να μην μπορείς να ανοιχτείς. Πρέπει να έχεις και λίγη τύχη. Είμαι σε μια ηλικία που θέλω να υπάρχει ώριμη συντροφικότητα. Δεν θέλω κάποιον δίπλα μου για να καλύπτει τα κενά μου.

■ Τι πρέπει να έχει για σένα ο ιδανικός άνδρας;

Δεν υπάρχει ιδανικός άνδρας. Πιστεύεις ότι είμαι ιδανική γυναίκα; Και πόσα έχω ακόμα να λύσω μέσα μου... Έχω πολλά άλυτα ζητήματα, δεν θεωρώ ότι είμαι η ιδανική γυναίκα, η Barbie που θα βρει τον Ken... Νομίζω ότι είναι και οι φάσεις που θα πετύχεις έναν άνθρωπο. Πρέπει να υπάρχει ανεμελιά στη σχέση, να φέρνει χαρά, αγάπη, χαμόγελα. Δεν σου λέω ότι πρέπει να φέρνει μόνο αυτά, αλλά ειδικά στις αρχές πρέπει. Επειδή έχω αλλάξει και μια δεκαετία, όταν ήμουν στα 20-22 ήμουν «όπου υπάρχει πρόβλημα εκεί θα πάω». Είναι μια τάση της ηλικίας να σου αρέσει το δύσκολο. Τώρα δεν μπορώ να έχω και αυτό στο μυαλό μου. Το ωραίο είναι να κυλά σαν το ποτάμι η σχέση, ήρεμα και ωραία, χωρίς προβλήματα.

■ Να μην πρέπει να πονέσεις για τον έρωτα;

Δεν τον έχω πια έτσι στο μυαλό μου και δεν τον θεωρώ έτσι. Ούτε ο έρωτας ούτε και η αγάπη είναι έτσι. Υπάρχουν πολλοί που θεωρούν ότι ο έρωτας είναι κτητικός. Ξαναγνωρίζεις τον εαυτό σου στην πορεία.

■ Σκέφτεσαι τον γάμο και την οικογένεια;

Αυτό το διάστημα όχι, καθόλου. Όχι ότι δεν το σκέφτομαι γενικά και ότι δεν είναι κάτι ωραίο. Τα παιδιά τα θεωρώ ευλογία, είναι κάτι όμορφο, απλά είναι μια περίοδος που δεν το σκέφτομαι.

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved