Άλκηστις Ζιρώ: «Αποχώρησα από παράσταση επειδή συνάδελφος αντιμετώπισε κακοποιητική συμπεριφορά»
Showbiz

Άλκηστις Ζιρώ: «Αποχώρησα από παράσταση επειδή συνάδελφος αντιμετώπισε κακοποιητική συμπεριφορά»

Μία σοκαριστική αποκάλυψη κάνει η Άλκηστις Ζιρώ σε συνέντευξή της, αναφερόμενη στα κακώς κείμενα του καλλιτεχνικού χώρου και το κίνημα #metoo. 

«Πέρυσι αποχώρησα από μια παράσταση που θα ανέβαινε στην Επίδαυρο επειδή μια συνάδελφος αντιμετώπισε κακοποιητική συμπεριφορά» αποκάλυψε η Άλκηστις Ζιρώ και συνέχισε: «Φυσικά και μου στοίχισε, όμως ένιωθα καλά που έφυγα. Κι ας μην είχα άλλη δουλειά. Είπα στον εαυτό μου ότι αν ήθελα να είμαι συνεπής στις ιδέες μου, έπρεπε να αποχωρήσω. Και δεν μπορεί, θα ερχόταν μια άλλη δουλειά. Και ήρθε μετά από τρεις μέρες στα «Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά.

ziro.jpg

G.: Αρκετά γενναία ακούγεται η φυγή σου.

Α.Ζ.: Πνίγηκα. Κουράστηκα να ακούω ανθρώπους να πιπιλάνε την καραμέλα πως είναι πάντα με το μέρος των θυμάτων και όταν έρχεται η ώρα να σιωπούν. Είναι αποκαρδιωτικό. Έτσι ένιωσα. Αλλά πραγματικά δεν αισθάνθηκα ηρωίδα.

G.: Είσαι τόσο δυναμική όσο ακούγεσαι;

Α.Ζ.: Είμαι. Αλλά δεν θα με δεις ποτέ να φωνάζω ή να βγαίνω εκτός εαυτού. Ενώ είμαι πολύ αυθόρμητη, όταν νιώθω ότι αδικούμαι ποτέ δεν αντιδρώ παρορμητικά. Πρώτα σκέφτομαι και μετά τοποθετούμαι. Έτσι βρίσκω το κουράγιο, τη δύναμη και τη σκέψη. Δεν ξέρω αν είναι δυναμισμός. Θα το έλεγα μάλλον στιβαρότητα.

Πηγή: Gala

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved