Ρούλα Κορομηλά: «Δεν τρώω τίποτα, έχω ρέψει...»
Showbiz

Ρούλα Κορομηλά: «Δεν τρώω τίποτα, έχω ρέψει...»

Happy Day: Η Ρούλα Κορομηλά έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και μίλησε για όλα αλλά και για την επιστροφή της εκπομπής Σπίτι με το Mega.

Η λαμπερή παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος θα είναι μαζί της στην πρώτη της εκπομπή γι΄αυτή τη σεζόν.

«Δεν είναι τηλεοπτική επιστροφή, ήταν μια παύση, ήταν προγραμματισμένο το Σπίτι με το Mega να βγει αυτό το μήνα. Σε ό, τι αφορά τον Μιχάλη Χατζηγιάννη είναι πολύ μεγάλη μου η χαρά που βρίσκεται ένας τόσο σπουδαίος δημιουργός που έχει στην προίκα του τόσες μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες, απόλυτα αγαπητός από τον κόσμο. Είναι ένας άνθρωπος πολύ γλυκός που έχει γευτεί επιτυχίες...», είπε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά και συνέχισε:

koromila.jpg

«Δε νομίζω ότι είναι απαραίτητο στην παρούσα φάση να έκανα κάτι όπως το Μπράβο Ρούλα. Αυτή τη στιγμή δεν είναι μέσα στα σχέδιά μου, ούτε στη διάθεσή μου».

Όσο για το μυστικό της για να διατηρείται σε άψογη φόρμα είπε: «Δεν έχω κάνει κάτι, απλώς δεν τρώω, το έχω κόψει το φαγητό. Απλά έχω ένα θέμα, βλέπω τα πλάνα, να με βγάζετε νόστιμη σας παρακαλώ. Έχω ρέψει, δεν τρώω τίποτα και εδώ φουσκώνω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Happy Day:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved