Χριστούγεννα 2023: Οι επώνυμοι στολίζουν! Η λαμπερή διακόσμηση και τα πανύψηλα δέντρα
Showbiz

Χριστούγεννα 2023: Οι επώνυμοι στολίζουν! Η λαμπερή διακόσμηση και τα πανύψηλα δέντρα

Μπορεί ο καιρός να μην προδιαθέτει όμως τα Χριστούγεννα είναι μόλις έναν μήνα μακριά και ήδη οι πρώτες εικόνες από τον στολισμό των επωνύμων κυκλοφορούν στα social media.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατέβασαν ήδη κούτες και στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους στο σαλόνι δίνοντας εορταστική λάμψη και ζεστασιά στο σπιτικό τους.

Κόνι ΜεταξάΜάριος Καπότσης

Το ζευγάρι μπήκε από νωρίς στο εορταστικό κλίμα και στόλισε το σπίτι του με τέσσερα δέντρα, άλλα πιο μεγάλα και άλλα πιο μικρά. Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης έφτιαξαν ένα «στολισμένο δάσος» από τέσσερα δέντρα μέσα στο σπίτι τους το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Όπως θα δεις στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Κόνι στο προφίλ της στο Instagram, τα δυο δέντρα είναι μεγάλα – ένα λευκό και ένα πράσινο – και τα άλλα δύο πιο μικρά.

Καίτη Γαρμπή

«Χαρούμενη Καλημέρα, με μια…essence γιορτινή, χριστουγεννιάτικη!», έγραψε η Καίτη Γαρμπή και μοιράστηκε με τους followers της μια φανταστική φωτογραφία από το στολισμένο της σπιτικό. Στο πίσω μέρος όπως θα δεις και στο ποστ της διακρίνεται ένα πανύψηλο δέντρο σε λευκή απόχρωση και το έχει διακοσμήσει με κόκκινα στολίδια

kaitigarbi_1699610400_3232888811033963782_20366278.jpg

Καίτη Γαρμπή

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της στόλισε και η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η ηθοποιός το έστησε κοντά στη μεγάλη μπαλκονόπορτα του σπιτιού της. Πράσινο με στολίδια σε λευκές και χρυσές αποχρώσεις, τοποθετώντας ανάμεσα διάφορα στολίδια. Η ίδια μάλιστα μας έδειξε και όλη τη διαδικασία αλλά και πώς φαίνεται μέρα και νύχτα!

Άννα Πρέλεβιτς

Πρώτη φορά Χριστούγεννα με τον σύζυγό της, Νικήτα Νομικό στο δικό τους σπίτι και η Άννα Πρέλεβιτς έφερε κι εκείνη νωρίς τα Χριστούγεννα. «Η αγαπημένη μου εποχή ήρθε λίγο πιο νωρίς σπίτι μας φέτος. Και του χρόνου με υγεία», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η ίδια. Το δέντρο της τεράστιο με πράσινες φυλλωσιές, δεκάδες λαμπάκια και στολίδια σε κόκκινες και ασημί αποχρώσεις

prelevits.webp

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved