Καληφώνη: Με σπάνιες κοινές φωτό τους ευχήθηκε στον αγαπημένο της Χρήστο Μάστορα για τα γενέθλιά του
Showbiz

Καληφώνη: Με σπάνιες κοινές φωτό τους ευχήθηκε στον αγαπημένο της Χρήστο Μάστορα για τα γενέθλιά του

Με δύο σπάνια φωτογραφικά στιγμιότυπα θέλησε να ευχηθεί τα χρόνια της πολλά στον εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο αγαπημένο της Χρήστο Μάστορα η Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Το εκρηκτικό μοντέλο, που στέκεται στο πλευρό του καλλιτέχνη συνεχώς και μαζί δείχνουν να μοιράζονται έναν μεγάλο έρωτα, ανέβασε ένα κολάζ από δύο κοινές φωτογραφίες τους σε στόρι της και έγραψε: «Χρόνια πολλά αγάπη μου. Τα 37α δεν ήταν ποτέ πιο sexy».

Να θυμίσουμε ότι αρχικά το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γι' αυτό και δεν επιβεβαίωνε, ούτε διέψευδε τον έρωτά του. Με το πέρασμα του χρόνου όμως, οι δυο τους αποφάσισαν να είναι πιο ανοιχτοί απέναντι στα media, και παρ' όλο που σπάνια μας δίνουν κοινά φωτογραφικά ενσταντανέ μέσα από τα social media, δεν κρύβονται πια.

garifalia.kalifoni_1688147018_3136726996876317561_1680490967.jpg

Μάλιστα, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είχε μιλήσει για τον Χρήστο Μάστορα λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν εστιάζω καθόλου στα αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα του ή, για να το πω πιο σωστά, δεν μου έρχεται κανένα στο μυαλό. Μάλλον είμαι πολύ ερωτευμένη! Τα θετικά του όμως είναι τόσο πολλά… Είναι ο πιο ιδιαίτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει, είναι απίστευτα δοτικός, και έχει αστείρευτο χιούμορ, που σημαίνει πως είναι εξαιρετικά ευφυής, γιατί, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, χιούμορ και ευφυΐα πάνε μαζί.»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved