Ευθύμης Ζησάκης: Το πάρτι-υπερπαραγωγή για τη σύζυγό του, το τρυφερό φιλί και οι δημόσιες ευχές!
Showbiz

Ευθύμης Ζησάκης: Το πάρτι-υπερπαραγωγή για τη σύζυγό του, το τρυφερό φιλί και οι δημόσιες ευχές!

Ένα υπέροχο πάρτι στήθηκε με αφορμή τα γενέθλια της Χρύσας Παπαλελούδη, συζύγου του Ευθύμη Ζησάκη οι οποίοι παντρεύτηκαν πριν από μερικούς μήνες. 

Με πολύχρωμα μπαλόνια, μία λαχταριστή σοκολατένια τούρτα, πολλά φιλιά, αγκαλιές και ακόμα περισσότερη αγάπη, η όμορφη παρουσιάστρια στην Κυπριακή τηλεόραση, βίωσε μοναδικές στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα και μάλιστα ανέβασε και φωτογραφίες από το πάρτι. Στη λεζάντα τους έγραψε:

«Κάνοντας απολογισμό αυτής της τόσο σημαντικής και γεμάτη συγκινήσεις χρονιάς που πέρασε, πλημμυρίζω από συναισθήματα! Μεγαλώνω με υγεία, πολλή αγάπη και πραγματικά υπέροχους ανθρώπους δίπλα μου!

Και αυτό είναι ευλογία! Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τις όμορφες ευχές σας και ανταποδίδω την τόση αγάπη που έλαβα αυτές τις μέρες».

Σε μία από τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, η Χρύσα Παπαλελούδη δέχεται ένα τρυφερό φιλί ενώ στη συνέχεια ευχήθηκε και εκείνος δημόσια στη σύζυγό του γράφοντας στη λεζάντα μίας κοινής τους φωτογραφίας:

«Χρόνια σου πολλά και χορταστικά αστέρι μου! Άλλος ένας χρόνος που δημιουργήσαμε, απολαύσαμε, γλεντήσαμε και ονειρευτήκαμε μαζί» έγραψε ο ηθοποιός. Δείτε τις φωτογραφίες από το πάρτι παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved