Μαμάδες εν δράσει: Η Σπυροπούλου με τον γιο της στην παιδική χαρά & η Γιούλικα στο παιδικό δωμάτιο
Showbiz

Μαμάδες εν δράσει: Η Σπυροπούλου με τον γιο της στην παιδική χαρά & η Γιούλικα στο παιδικό δωμάτιο

Ο κόσμος ξαφνικά απέκτησε άλλο νόημα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που περνάει όλο τον χρόνο της με τον γιο της Βλάσση αλλά και για τη Γιούλικα Σκαφιδά που μετράει πλέον αντίστροφα τον χρόνο για να υποδεχτεί τον γιο της. 

Οι δύο αγορομάνες έχουν αφοσιωθεί στο 100% στη μητρότητα, ειδικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία έχει πει αρκετές φορές πως απέχει συνειδητά από την τηλεόραση για να μεγαλώσει ο μικρός της Βλάσσης.

Σήμερα μάλιστα, η ευτυχισμένη μαμά ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία με τον γιο της από την παιδική χαρά όπου διασκέδαζαν και οι δύο.

Είναι μία συνήθεια που ακόμα που κρατιέται καλός ο καιρός θέλει να έχει με τον γιο της ώστε να περνούν ωραίο χρόνο μαζί. Άλλωστε, υπάρχει κάτι καλύτερο για μία μαμά από το να βλέπει στο πρόσωπο του παιδιού της το χαμόγελο;

Όσο για τη Γιούλικα Σκαφιδά, έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το οποίο όπως αποκάλυψε, είναι αγόρι.

Ήδη μάλιστα έχει μορφοποιήσει έτσι το σπίτι της ώστε να υποδεχτεί τον μικρούλη όπως του αρμόζει και όπως θα ήθελε και η ίδια. Έχει ετοιμάσει λοιπόν το παιδικό δωμάτιο το οποίο είναι γήινα χρώματα και με ξύλινα έπιπλα που φυσικά έχουν αλλάξει ολοκληρωτικά το σπίτι της ηθοποιού.

Δείτε παρακάτω φωτό:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved