Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Η ηλικία, οι θυελλώδεις σχέσεις και το Σόι σου
Showbiz

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Η ηλικία, οι θυελλώδεις σχέσεις και το Σόι σου

Όσα θέλεις να γνωρίζεις για την ηθοποιό Μίρκα Παπακωνσταντίνου!

Η ηθοποιός γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου του 1947 και είναι 76 χρονών.

Έχει συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές πολλές από τις οποίες υπήρξαν επιτυχίες, όπως οι Απαράδεκτοι, οι Τρεις Χάριτες, Η Ελίζα και οι άλλοι, Το τμήμα ηθών, Το δις εξαμαρτείν,Δυο Ξένοι, Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαϊμη, Επτά θανάσιμες πεθερές, Κόκκινο δωμάτιο, το Σόι σου, στο οποίο τη λατρέψαμε.

0741_MIRKA_PAPAKONSTANTINOY_2792023.jpg

Μάλιστα, σε πρόσφατες δηλώσεις της για το αν θα ξαναγίνει το Σόι σου, είπε: «Τον Alpha να ρωτήσετε αν θα γίνει ξανά το Σόι. Δεν είναι εύκολο αυτή τη στιγμή γιατί όλοι οι συνάδελφοι παίζουν σε άλλα σίριαλ. Μπορεί στο τέλος, μακάρι! Θα το έκανα ξανά, εάν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες. Είναι μια πάρα πολύ ωραία δουλειά».

Στον κινηματογράφο έχει εμφανιστεί μεταξύ άλλων, στο «Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο», το «Safe Sex» και «Το κλάμα βγήκε απ' τον παράδεισο», «Οι δρόμοι της αγάπης είναι νυχτερινοί», «Οξυγόνο» ,ενώ στο θέατρο μετρά πάνω από πενήντα παραστάσεις.

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου ήταν παντρεμένη από το 1971 έως το 1977 με τον συμμαθητή της στη Δραματική Σχολή και συνάδελφό της, Δάνη Κατρανίδη.

MIRKA-34.jpg

«Με τον Δάνη Κατρανίδη έχουμε μία ουσιαστική σχέση. Μία σχέση συντροφικότητας. Ο έρωτας είναι αρένα. Ο έρωτας ματώνει. Δεν είμαι συμπαγής και σταθερή. Μπορεί να έχω κάνει χιλιάδες λάθη αλλά δεν θέλω να κάνω απολογισμούς. Από τα ποιήματα πάντα λάτρευα τα κεριά του Καβάφη. Λέει ότι «γυρνάω πίσω και βλέπω μία σειρά από σβηστά κεριά». Όταν κατάλαβα τι εννοούσε είπα ότι δεν θα κοιτάξω ποτέ πίσω. Φρόντιζα να αφήνω και δύο «κεριά» μπροστά μου αναμμένα. Αυτό δεν σημαίνει αισιοδοξία αλλά ανάγκη. Τις περισσότερες φορές έβλεπα το ποτήρι μισοάδειο, είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της.

Η ηθοποιός εδώ και πολλά χρόνια είναι σε σχέση με τον ηθοποιό, Ρήγα Αξελό.

MIRKA-1.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved