Θανάσης Βισκαδουράκης: «Το ότι ζω είναι ένα θαύμα»
Showbiz

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Το ότι ζω είναι ένα θαύμα»

Για την ακλόνητη σχέση του με το Θεό, όλα όσα θαυμάζει στη γυναίκα του αλλά και για το πώς σκέφτεται τον εαυτό του σε μερικά χρόνια, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Έχετε μια ακλόνητη σχέση με τον Θεό, βιώσατε ποτέ κάποιο θαύμα;

Το ότι ζω είναι ένα θαύμα. Μου το είπε και ο αδερφός μου ο Νίκος: «Θανάση ξέρεις ότι ζούμε κατά λάθος». Μεγαλώσαμε στο πεζοδρόμιο, πουθενά, χωρίς καμία φροντίδα, αγάπη, συμβουλή. Τα μάτια μας έχουν δει πολλά, έγιναν πολλά ευτράπελα, αλλά εμάς δεν μας ακούμπησε τίποτα. Επιλέξαμε να είμαστε καλά παιδιά.

viskadourakis-kentriki.jpg

Τι είναι αυτό που θαυμάζετε στη γυναίκα σας;

Εκτός του ότι είναι πολύ όμορφη εξωτερικά, είναι πολύ όμορφη και εσωτερικά. Είναι ρομαντική, ευαίσθητη και πάνω από όλα ντόμπρα. Το ότι ο γιος μου είναι χαρούμενος οφείλεται στο ότι αγωνίζομαι να έχω χαρούμενη τη γυναίκα μου. Χαρούμενη γυναίκα σημαίνει χαρούμενος γιος. Την έχω βασίλισσα.

9d4677f3-viskadourakis.jpg

Πώς φαντάζεστε τον εαυτό σας μετά από πολλά χρόνια;

Λέω στον γιο μου και με κυνηγάει η γυναίκα μου: «Ιερώνυμε αν με αξιώσει ο Θεός και μου δώσει χρόνια και σε δω γαμπρό στην εκκλησία και αποκτήσεις έναν όμορφο γιο όπως είσαι εσύ, να τον βαφτίσεις Αθανάσιο. Θα είναι ο ωραιότερος επίλογος της ζωής μου. Παιδί μου σε αγαπώ πολύ, ο μπαμπάς σου».

Πηγή Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved