Κώστας Μπίγαλης: «Ο κόσμος αγαπάει αυτά τα τραγούδια γιατί του ξυπνούν μνήμες από την εφηβεία»
NDP photo agency
Showbiz

Κώστας Μπίγαλης: «Ο κόσμος αγαπάει αυτά τα τραγούδια γιατί του ξυπνούν μνήμες από την εφηβεία»

Αν μιλήσουμε για επιτυχία και διάρκεια στον χρόνο, ο Κώστας Μπίγαλης είναι η απόλυτη ενσάρκωση ενός αιώνια νέου καλλιτέχνη στην ψυχή, στη διάθεση, στο performing και στη διαχρονικότητα των τραγουδιών.

Σε τι φάση σας πετυχαίνουμε επαγγελματικά αυτόν τον καιρό;

Συνεχίζουμε τις εμφανίσεις μας με την Πωλίνα, τη Μαντώ και τη Σοφία Βόσσου, με ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στις επιτυχίες της δεκαετίας του ‘80 και του ‘90. Θα εμφανιστούμε στις 22 και στις 29 Δεκεμβρίου στο «Κύτταρο». Επίσης θα εμφανίζομαι και στο σχήμα του Νίκου Βέρτη. Θα κάνουμε ένα αφιέρωμα στη δεκαετία του ‘90 και θα βγαίνω να λέω κάποια κομμάτια μου, που είναι πολύ γνωστά. Επίσης θα παίξω σε μία θεατρική παράσταση που θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Φεβρουαρίου στο «Θέατρο της ημέρας» στους Αμπελοκήπους. Πρόκειται για ένα κλασικό αστυνομικό θρίλερ που λέγεται «Σλουθ» και θα παίζουμε μαζί με τον Βύρωνα Κολάση σε σκηνοθεσία του Τάσου Λέρτα.

mpigalis-(3).jpg

Πώς προέκυψε η συνεργασία με τον Νίκο Βέρτη;

Τυχαία! Το είχε στο μυαλό του να κάνει αφιέρωμα στο πρόγραμμα του με τις μεγάλες επιτυχίες της δεκαετίας του ‘90. Μου πρότεινε λοιπόν να εμφανίζομαι ενδιάμεσα και να λέω κάποια τραγούδια μου. Μου άρεσε πολύ σαν ιδέα και δέχτηκα.

Μπορούν να υπάρξουν μουσικά είδωλα σήμερα με διάρκεια;

Δύσκολο, γιατί λόγω της λεγόμενης τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης και της έκρηξης της τεχνολογίας αλλά και του internet, όλα εναλλάσσονται πολύ γρήγορα πια και πρέπει κάποιος καλλιτέχνης να είναι πολύ εξαιρετική περίπτωση για να αντέξει και να έχει διαχρονική παρουσία μέσα σε αυτό τον ορυμαγδό πληροφόρησης. Σημεία των καιρών…

mpigalis-(7).jpg

Ποιο είναι το μυστικό που τα τραγούδια σας έγιναν διαχρονικά;

Ο κόσμος αγαπάει αυτά τα τραγούδια γιατί του ξυπνούν μνήμες από την εφηβεία. Θυμάται γενικώς ό,τι ήταν συνδεδεμένο με αυτά τα τραγούδια. Ήρθε ένα παιδί και μου λέει ότι έδινε πανελλήνιες πριν από 30 χρόνια, αρχές δεκαετίας του ‘90 και επειδή είχε άγχος, άκουγε το «Ρίνα Κατερίνα». Το οποίο είναι πολύ τιμητικό, όταν ένα ποπ τραγούδι, γιατί δεν έχω γράψει και τίποτα ορατόρια, παίζει ένα ρόλο έτσι καθοριστικό.

Πηγή Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved