Αλεξία Μουστάκα: «Δεν έχω μετανιώσει ποτέ που έγινα ηθοποιός»
Showbiz

Αλεξία Μουστάκα: «Δεν έχω μετανιώσει ποτέ που έγινα ηθοποιός»

Η Αλεξία Μουστάκα γεννημένη από γονείς που δικαίως χαρακτηρίστηκαν ως «ιερά τέρατα» του θεάτρου και του κινηματογράφου δεν μπορούσε η υποκριτική να μην ήταν για εκείνη μονόδρομος.

Εκτός από το αστείρευτο ταλέντο του πατέρα της Σωτήρη Μουστάκα και της μητέρας της Μαρίας Μπονέλου, κληρονόμησε και το ήθος και την ευγένειά τους. Όλα αυτά τα χρόνια η Αλεξία Μουστάκα διαγράφει τη δική της ξεχωριστή πορεία στο θέατρο, αφήνοντας το δικό της αποτύπωμα στο σανίδι.

moustaka-alexia-(4).jpg

Πώς σου φαίνεται ότι οι ηθοποιοί διαλέγονται σε μια δουλειά πια με βάση των αριθμό των followers τους;

Εντάξει, αν συμβαίνει από τη μια το καταλαβαίνω, γιατί ένας παραγωγός μπορεί να θέλει κάποιον πιο εμπορικό. Όχι ότι το θεωρώ σωστό. Κανονικά σε μια δουλειά θα έπρεπε κάποιος να είναι λόγω του ταλέντου του, επειδή είναι καλός σε αυτό που κάνει. Αλλά οκ το δέχομαι, αυτή είναι η πραγματικότητα.

Υπήρξε στιγμή που μετάνιωσες για την απόφασή σου να γίνεις ηθοποιός;

Δεν έχω μετανιώσει ποτέ που έγινα ηθοποιός, γιατί αγαπώ πάρα πολύ αυτό το επάγγελμα. Με έχει βοηθήσει σε στιγμές πάρα πολύ δύσκολες στη ζωή μου. Είναι ένας τρόπος για να ξεφεύγεις, γίνεσαι ένας άλλος άνθρωπος πάνω στη σκηνή. Τουλάχιστον εγώ έτσι το νιώθω. Νιώθω άλλος άνθρωπος και προς στιγμήν ξεχνάω όλες τις δυσκολίες.

moustaka-alexia-(10).jpg

Έχεις βιώσει την ανεργία;

Ναι έχω περάσει κάποιες στιγμές που δεν είχα δουλειά, αλλά ευτυχώς δεν ήταν πάρα πολλές. Το πιο δύσκολο κομμάτι για εμάς ήταν την εποχή της πανδημίας.

Πηγή Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved