Αλεξία Μουστάκα: «Δεν ήμουν καθόλου προετοιμασμένη ότι θα έφευγε ο πατέρας μου»
Showbiz

Αλεξία Μουστάκα: «Δεν ήμουν καθόλου προετοιμασμένη ότι θα έφευγε ο πατέρας μου»

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση η κόρη του Σωτήρη Μουστάκα και της Μαρίας Μπονέλου, Αλεξία μίλησε για το πρόβλημα υγείας του αείμνηστου ηθοποιού και το πώς της το αποκάλυψε, αναφέρθηκε στις τελευταίες του στιγμές ενώ μίλησε και για τη δύσκολη περίοδο που έζησε όταν μετά από τρεις μήνες, έχασε και τη μητέρα της.

Είναι αλήθεια ότι δεν σου είχε αποκαλύψει ότι αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας για να μην σε στεναχωρήσει;

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα πολλά πράγματα. Ήξερα ότι είχε κάποιο πρόβλημα, αλλά μου έκρυβε τα πιο σοβαρά. Σίγουρα το έκανε γιατί νόμιζε ότι ήταν ο σωστός τρόπος, αλλά ήταν ξεκάθαρα ο λάθος.

Γιατί το λες αυτό;

Γιατί μου ήρθε πολύ απότομα. Δεν ήμουν καθόλου προετοιμασμένη ότι θα έφευγε. Ήταν πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ και πολύ δύσκολη περίοδος για μένα. Ευτυχώς είχα κοντά μου τότε πολύ αγαπημένους ανθρώπους που με βοήθησαν πολύ.

moustaka-alexia-(9).jpg

Πιστεύεις ότι ο πατέρας σου μπορεί να πίστευε ότι θα ζήσει;

Πιστεύω ήξερε τη σοβαρότητα της κατάστασής του, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Μπορεί κάπου μέσα του να πίστευε ότι θα συμβεί κάποιο θαύμα και θα ζήσει.

Θυμάσαι τα τελευταία του λόγια πριν φύγει από τη ζωή;

Δυστυχώς θυμάμαι πράγματα από το νοσοκομείο που έχει μπει, αλλά η αλήθεια είναι δεν θα ήθελα να τα μοιραστώ.

Και μέσα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, μετά από τρεις μήνες έχασες και τη μαμά σου;

Τουλάχιστον για την απώλεια της μαμάς μου ήμουν προετοιμασμένη χρόνια. Όσο προετοιμασμένος βέβαια και αν είσαι, πάντα είναι δύσκολο. Η απώλεια είναι απώλεια, αλλά ξέρεις το έχεις στο μυαλό σου ότι θα συμβεί κάποια στιγμή.

moustaka-alexia-(4).jpg

Η μαμά σου έπασχε από Αλτσχάιμερ, πόσο δύσκολο είναι για ένα παιδί να μην το αναγνωρίζει η μητέρα του;

Νομίζω είναι από τις πιο δύσκολες ασθένειες και για τον ασθενή και για τους γύρω του. Ουσιαστικά ο άνθρωπος χάνει τον εαυτό του, την αξιοπρέπειά του. Ήταν δύσκολο για εμάς που το ζούσαμε γιατί βλέπαμε μπροστά μας έναν άλλον άνθρωπο που για καθαρά εγωιστικούς λόγους δεν θες να τον χάσεις. Θέλεις απλά να υπάρχει, να τον βλέπεις και να νιώθεις το άγγιγμά του. Θεωρώ ότι είναι εγωιστικό όμως.

Πηγή Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved